NCC

Mättekniker till NCC Trafikplats Häggvik

Till affärsområdet Infrastructure söker vi nu Mättekniker till våra industri- och anläggningsprojekt. För den här rekryteringen välkomnar vi flera Mättekniker till vårt projekt Trafikplats Häggvik – ett av Stockholms mest komplicerade vägbyggen. Projektet medför flera stora utmaningar, men vi är ett kompetent team på plats som dessutom har väldigt roligt tillsammans! Nu söker vi fler erfarna mätare som vill vara delaktiga i byggnationen av Förbifart Stockholm.


Din roll
Som Mättekniker på NCC är det du som säkerställer byggnoggrannheten i våra projekt genom att både planera och driva mätningsarbeten. Du ser också till att ritningar och mätdata hanteras på ett korrekt sätt samt att toleranser och krav efterföljs. Även om du utför dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt finns både mätchef och specialister på plats. Eftersom du är länken mellan yrkesarbetare och produktionsledning har du en viktig roll för samarbetet och projektets framgång. Vid behov är du också involverad i att leda och fördela mätningsarbetet samt agerar likt en mentor åt våra mätbiträden för att stötta dem i deras arbete.

Projektet i Häggvik är projekterat, skall utföras och dokumenteras i BIM. För att kunna utföra arbetet så effektivt som möjligt använder vi de senaste mätinstrumenten som bland annat GNSS, totalstation och avvägare.


Din profil
Vi söker dig som har utbildning inom mätteknik eller liknande, alternativt motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Har du några års erfarenhet från arbete inom mark, VA, terrasseringsarbete, schakt, jord och berg samt väg- och trafikplats ser vi det som mycket meriterande. Det är även en fördel om du tidigare har arbetat med AutoCAD, Geodesi och enligt VDC. B-körkort är ett krav. Eftersom du har en central roll i projekten ser vi gärna att du som person är noggrann och kommunikativ samt har ett lösningsorienterat förhållningssätt.


Vi erbjuder dig
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner, meriterande utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!


Din ansökan
Vill du också ha ett varierande jobb i en värderingsdriven organisation? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 21 april 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har dina dokument tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta mätningschef Suleyman Budak tel. 0725– 22 53 31 alternativt ansvarig rekryterare Hanna Liedberg tel. 0790- 72 78 12.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 55 Mdr SEK och 17 800 medarbetare.  NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.Kontaktpersoner:

Suleyman Budak
Mätningschef
0725 - 22 53 31
suleyman.budak@ncc.se


Hanna Liedberg
HR Specialist
0790 - 72 78 12
johanna.liedberg@ncc.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 21 april . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 26 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Mättekniker till NCC Trafikplats Häggvik