NCC

Mättekniker Berggruppen NCC Industry Stone Materials

För att möta ett ökat behov av mättjänster framförallt i mellersta delen av Sverige behöver vi omgående förstärka vår berggrupp med en kompetent och erfaren medarbetare.

 

NCC Industry Berggrupp består idag av ca: 75 medarbetare. Gruppen innehar 32 borriggar och verksamheten bedrivs från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord.

 

 

Rollen som Mättekniker:

Arbetet innebär volymmätningar av upplag i berg- och grustäkter, att kontrollera försättning av salvor innan sprängning samt att skapa borrplaner. På sikt kan även mätningar på olika entreprenadarbeten ingå. Arbetet utförs med hjälp av drönare, hålavvikelser mäts med sond och data sammanställs till en rapport eller en borrplan. Du kommer aktivt delta i den fortsatta utvecklingen av vår mätningstekniska verksamhet.  

 

Arbete utförs i huvudsak i mellersta delen av Sverige (Uppsala, Stockholm, Västmanland, Södermanland, Örebro, Värmland och Östergötlands län) men vid behov kan det även bli aktuellt att utföra mätningar inom andra geografier i Sverige. Som mättekniker är du en viktig pusselbit i vår strävan att bevara vår ställning som den ledande leverantören avseende kvalité, prestation och miljö. Du utför ditt uppdrag självständigt och ansvarsfullt.

 

 

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Tidigare arbetslivserfarenhet som mättekniker alternativt erfarenhet av losshållning av berg eller täktverksamhet är starkt meriterande. God datavana och erfarenhet av att använda tekniska hjälpmedel vid tex rapportering är ett krav. 

 

Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och har god samarbetsförmåga. Du har förmåga och erfarenhet av att självständigt planera och organisera ditt arbete. Du trivs med att arbeta på egen hand, men även i grupp när så krävs och förstår vikten av din insats för ett lyckat resultat. Du har ett tydligt intresse för IT- och teknikutveckling. Att verka för en god arbetsmiljö är en självklarhet för dig och du sätter säkerheten först.

 

 

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning. Bostadsort är med fördel någonstans inom arbetsområdet, tex Örebro, Eskilstuna eller Västerås för att vara nära de verksamheter där du i huvudsak kommer att arbeta. I tjänsten ingår resor med övernattning. B-körkort är ett krav.

 

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten i vänligen kontakta Site Manager Mats Birkestål, 076-142 63 83 Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-10-31. Registrera din ansökan och CV nedan.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 11 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Mättekniker Berggruppen NCC Industry Stone Materials