NCC

Mättekniker

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Här är dina nya utmaningar

Som mättekniker inom NCC Industrys Berggrupp är du den som kontrollerar våra borrhål, du skapar rapporter åt våra sprängare och borrare för att säkerställa en optimerad och säker sprängning åt våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår även att skapa borrplaner till våra borrvagnar med maskinstyrning, bistå borrarna med utsättningar och göra inmätningar och utsättningar åt våra kunder. Du jobbar i CAD- liknande miljöer med geografisk information.


De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i olika koordinatsystem och hantera geografisk information. Goda kunskaper i engelska och tyska språket är meriterande då flera av våra leverantörer av mätutrustning använder det. Goda baskunskaper inom data är ett krav. Goda kunskaper inom sprängkunskap är meriterande.

Du skall kunna planera och utföra ditt arbete under eget ansvar, då tjänsten präglas av mycket självständigt arbete. Du är noggrann och håller god ordning på din utrustning då den hanteras i en tuff miljö.

B körkort är ett krav.

 

Ytterligare information
Tjänsten är tillsvidare, provanställning tillämpas vid behov. Ditt arbetsområde är i huvudsak södra Sverige och lämpligt bostadsort är Jönköping med omnejd. Tjänsten innebär mycket resor och att du bor på annan ort under arbetsveckorna.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2018-04-27. Registrera din ansökan och CV nedan.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Site Manager Bogunnar Andersson, telefonnr 070-983 75 99 alternativ via e-mail 
bogunnar.andersson@ncc.se  

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 april . Arbetsort : Jönköping

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Mättekniker