NCC

Mätspecialist

Har du flerårig erfarenhet som mätningstekniker och kunskaper i mängdreglering? Vi behöver förstärka vårt team i Malmfälten som arbetar med mark- och anläggningsprojekt och söker dig som vill arbeta som mätspecialist och vara med på vår fortsatta resa framåt.

 

Rollen som Mätspecialist

Som mätspecialist hos NCC kan du förvänta dig en spännande mix av både arbetsuppgifter och projekt. Du är den som både planerar och driver mätningsarbeten i projektet, har koll på att ritningar och mätdata sköts på rätt sätt och ser till att toleranser och krav efterlevs. Framtagande av modeller för utsättning och mängdreglering är en viktig arbetsuppgift som hanteras av dig tillsammans med våra inhyrda mätkonsulter. Vidare har du ett samordningsansvar över våra inhyrda mätkonsulter. Inom NCC strävar vi efter att arbeta mer och mer i 3D, vilket såklart även gäller inom mättekniken.

 

Din profil

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning inom mätteknik, alternativt motsvarande kunskap med erfarenhet från utsättning/mätning inom mark-, väg- och anläggningsprojekt. Vi ser gärna att du har kunskaper i AMA och MER. Det är även meriterande om du har arbetat med 3D-projektering, Autocad, SBG GEO och maskinstyrning. Som person är du kommunikativ och trivs med att vara en del av ett lag. Du trivs i en miljö där variation och förändringar ständigt sker i projekten men där du ändå lyckas genomföra dina arbetsuppgifter självständigt och strukturerat. Vi ser gärna att du även har ett stort intresse för detaljer, siffror och beräkning. 

 

Ytterligare information

• Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

• Placering i Kiruna eller Gällivare med projekt i Malmfälten

• B-körkort är ett krav för tjänsten

• Du behärskar svenska i tal och skrift

 

Kontakt och ansökan

Tycker du att tjänsten låter intressant och vill veta mer når du Projektchef Jennie Bäckström på mobil 079-072 76 97 eller via mail jennie.backstrom@ncc.se.

Du ansöker med ditt CV eller Linkedinprofil på länken nedan. Urval sker löpande vilket kan innebära att rollen tillsätts innan sista ansökningsdatum 2023-04-30.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Kiruna . Publicerat : 3 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Mätspecialist