NCC

Mätningstekniker Västlänken

Har du tidigare erfarenhet av att göra borrplaner? Trivs du att samarbeta med produktion och planering? För vårt Block Berg/Tunnel på projekt Korsvägen söker vi nu en mättekniker som vill vara en del i ett av Sveriges mest komplexa bergtunnelprojekt och häftigaste infratukturprojekt. Är det du så sök tjänsten redan idag. 

 

 

Rollen som Mätningstekniker

Som mätningstekniker kommer du att ha en viktig roll för hur vi planerar vår produktion framåt då ditt ansvar innebär att producera borrplaner för ortdrivningen. Du arbetar modellbaserat i Underground Manager och har nära kontakt och samarbete med Borrare och Platschef i tids- och produktionsplaneringen.  Ytterligare ansvar i tjänsten innefattar inmätning och laserskanning av berget.

 

 

Din profil

I grunden har du en utbildning inom mätteknik och vana av att arbeta med modellbaserade program. Vi ser att du har minst några års erfarenhet som mätningstekniker och det är meriterande om du tidigare har producerat borrplaner. Som person är du en utpräglad lagspelare, social och tydlig i din kommunikation med intresse för problemlösning.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med omgående start och placering på vår tunneletablering i centrala Göteborg.

 

Kontakt och ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gunilla Glännå, rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se eller 0790-788 170. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-06-06.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 juni . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 13 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Mätningstekniker Västlänken