NCC

Mätningstekniker till Västlänken

Mätningstekniker Västlänken

 

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu flera mätningstekniker som vill bli en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

 

 

Här är dina nya utmaningar

Som mätningstekniker är du den som både planerar och driver mätningsarbeten i projektet, har koll på att ritningar och mätdata sköts på rätt sätt och ser till att toleranser och krav efterlevs. Framtagande av modeller för utsättning och mängdreglering är en viktig arbetsuppgift som hanteras av dig. Inom NCC strävar vi efter att arbeta mer och mer i 3D, vilket även gäller inom mättekniken.

 

 

Dina erfarenheter och egenskaper 

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning inom mätteknik, alternativt motsvarande kunskap med erfarenhet från utsättning/mätning inom mark-, väg- och anläggningsprojekt. Du har några års erfarenhet som mätningstekniker och vi ser gärna att du har kunskaper i AMA och MER.

 

Som person är du kommunikativ och trivs i att vara en del i ett lag. Du trivs i en miljö med snabba förändringar där du självständigt och strukturerat driver dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du även har ett stort intresse för detaljer, siffror och beräkning.

 

 

Ytterligare information:

Anställningsform är tillsvidare med 6 månaders provanställning och placering på projekt i centrala Göteborg. 

 

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Sebastian Hårdh, HR-Partner via sebastian.hardh@ncc.se. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2021-11-30

 

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en trygg arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 11 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Mätningstekniker till Västlänken