NCC

Mätningstekniker NCC Bostad Stockholm

Sista ansökningsdag: 2022-07-15

 

Vill du vara med och arbeta för att vi ska bli branschens ledande bostadsbyggare? Hur ska vi klara det? Jo, genom att arbeta effektivare, hitta synergier och bli bättre på att producera utifrån kundens önskemål. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning av detta söker vi nu en Mätningstekniker/utsättare.

 

Avdelningen Bostad Stockholm jobbar med nyproduktion och renovering av bostäder och vårdboenden. Vi har många spännande projekt däribland Almandinen i Tyresö, Inverness i Danderyd, Parkliv i Täby Park och Stationslunden i Bålsta. Vi är idag cirka 240 medarbetare och omsätter omkring 1,4 miljarder kronor. Hos oss finns ett stort engagemang i att utveckla arbetet framåt. Du arbetar tillsammans med en proaktiv säljorganisation, specialister inom inköp, kalkyl, projekteringsledning, VDC och en effektiv produktion. Vi strävar efter en mångfald av bakgrunder och kompetenser hos våra medarbetare och beaktar detta vid tillsättning av tjänsten.

 

Rollen som Mätingstekniker

Som mättekniker ansvarar du för att planera och driva mätningsarbeten på våra projekt. Du är även ansvarig för att säkerställa dokumentation inom projektet såsom t ex måttkontroller, att ta fram utsättningsdata, granska ritningar och hålla ritningsarkiv aktuella. Vi har som mål att tillämpa 3D-projektering i allt högre grad och ser gärna att du är med och driver den utvecklingen.

 

Din profil

För att trivas i rollen som mättekniker ser vi gärna att du har flera års erfarenhet av mätningstekniska arbeten inom bostads- och husproduktion samt har en byggteknisk utbildning från gymnasium eller högskola. Du har goda kunskaper i dataprogrammet Autocad och har en god förståelse för ritningar.

 

Du behöver vara strukturerad och ha god framförhållning och det är av yttersta vikt att du är noggrann och kvalitetsorienterad samt tar ett stort ansvar för de arbetsuppgifter du utför. Vi önskar att du tar tag i arbetsuppgifter självständigt och att du aktivt söker den information som krävs för att utföra arbetet. Du trivs med att arbeta självständigt likväl som i grupp. Vi på NCC är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och att de stämmer med våra värderingar; ärlighet, respekt, tillit.

 

Ytterligare information

Anställningsform är tillsvidare på heltid och vi tillämpar 6 månaders provaställning B-körkort är ett krav. Tjänsten har placering i Stockholm, arbetsområdet kommer att vara Stockholm med omnejd. 

 

Kontakt och ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna HR-Partner Maria Flink på maria.flink@ncc.se. 

 

Om Oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.  

 

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.   

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.  

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.   

 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag. 

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 15 juli . Arbetsort : Stocholm . Publicerat : 16 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Mätningstekniker NCC Bostad Stockholm