NCC

Mätningstekniker Dalarna

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten och markarbeten. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

NCC Civil i Dalarna behöver förstärka produktionschefsgruppen och söker därför en erfaren och engagerad mätningstekniker!

 

Rollen hos oss

Som mätningstekniker är du den som både planerar och driver mätningsarbeten i projektet, har koll på att ritningar och att mätdata sköts på rätt sätt samt ser till att toleranser och krav efterlevs. Framtagande av modeller för utsättning och mängdreglering är en viktig arbetsuppgift som hanteras av dig. Inom NCC projekterar vi mycket i 3D, vilket även gäller inom mättekniken.

 

Dina erfarenheter

Byggteknisk utbildning med påbyggnad inom mätteknik, alternativt motsvarande kunskap med erfarenhet från utsättning/mätning inom mark-, väg- och anläggningsprojekt. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet som mätningstekniker och att du har kunskaper i AMA och MER. Det är meriterande om du har arbetat med 3D modeller, Autocad, Topocad, Geo och maskinstyrning. B-körkort är ett krav.

 

Dina egenskaper

Vi tror att det här är rollen för dig om du trivs med att hantera relativt snabba kast och förändringar som kan uppstå i ett projekt. Vi utgår ifrån att du är strukturerad och detaljintresserad och tycker det är roligt med siffror och beräkning. Du är kommunikativ och framåt samt har förmågan att driva dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. Du trivs också med att arbeta i team tillsammans med platschef, arbetsledare, yrkesmedarbetare och övriga mätningstekniker på projektet samt mätningstekniker inom avdelning Civil Middle.

 

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt.

 

NCC erbjuder

Hos NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

 

Tjänsten är en provanställning/tillsvidareanställning med placering på projekt inom Dalarna. Projekt inom hela avdelning Civil Middle kan bli aktuellt i samråd med dig.

 

Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

 

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Jonas Björnbom, Produktionschef Dalarna, tel: 070-657 24 02 eller Josefine Axelsson, HR Partner Avdelning Civil Middle, tel: 072-218 57 84

 

Registrera din ansökan och CV nedan, sista ansökningsdag är den 30 november 2023.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : För 11 timmar sedan . Arbetsort : Borlänge . Publicerat : 2 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Mätningstekniker Dalarna