NCC

Mätningstekniker Civil Stockholm

Då vi har flera spännande projekt i Norrtälje framför oss söker vi nu en Mätningstekniker till vår avdelning Civil Stockholm med inledningsvis placering i Norrtälje för att tillsammans med oss vara med och utveckla Stockholm läns infrastruktur.

 

Rollen som mätningstekniker 

Som mätningstekniker är du den som både planerar och driver mätningsarbeten i projektet, har koll på att ritningar och mätningsdata sköts på rätt sätt och ser till att leveranser och krav efterlevs. Exempelvis är framtagande av modeller för utsättning och mängdreglering en viktig arbetsuppgift som hanteras av dig.

 

Din roll kommer i första hand vara som mätningstekniker för mark och anläggning.

 

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt.

 

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet som mätningstekniker i arbete av utsättning/mätning inom mark- och anläggning. Du har en byggteknikutbildning inom området, fördelaktigt inom mätteknik, alternativt motsvarande kunskap från erfarenhet. Vi ser gärna att du har kunskaper inom 3D-underlag, maskinstyrning, mängdberäkning AMA /MER samt CAD-program som bland annat AutoCAD, Geo, Topcad och Civil 3D.

 

Som person är du kommunikativ och trivs med att vara en del av ett lag. Du trivs i en miljö där variation och förändringar ständigt sker i projekten men där du genomför dina arbetsuppgifter självständigt och strukturerat. Vi ser gärna att du även har ett stort intresse för detaljer, siffror och beräkning.

 

Ytterligare information

Heltid, på dagtid med placering i Stockholms län, inledningsvis i våra projekt i Norrtälje. B-körkort är ett krav, resor inom regionen förekommer.

 

Kontakt och ansökan

Registrera din ansökan och CV nedan senast 2022-08-21. Urval sker efter den 15 augusti.

 

Vill du veta mer om tjänsten? 

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta nedan personer. Observera att vi ej tar emot ansökningar via E-post.

 

Kontakta gärna:

Sergio Delgado, Mätsamordnare: sergio.delgado.sanchez@ncc.se

Fredrik Von Walden, Projektchef: fredrik.von.walden@ncc.se

Eller Fanny Petrini, HR: fanny.petrini@ncc.se

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag.

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 13 0000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 21 augusti . Arbetsort : Solna . Publicerat : 8 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Mätningstekniker Civil Stockholm