NCC

Mätningstekniker

Vi ser framför oss en fantastisk marknad i Skellefteå med många spännande uppdrag. Uppdrag som kräver både kvalitet och precision.  En viktig roll i detta är våra mättekniker. Vi söker nu ytterligare en duktig mättekniker till vår grupp.

 

Avdelning Civil North har ca 450 anställda och verkar inom mark och anläggning, från design och konstruktion till produktion och underhåll inom infrastruktur, anläggningsarbeten samt service inom mark- och VA-arbeten. Vi finns på att antal orter ifrån Umeå upp till Kiruna. I dagsläget är det Produktionschefen för Norra Västerbotten som har personalansvaret för mätgruppen i Skellefteå.

 

Rollen mättekniker

Som mättekniker hos NCC kan du förvänta dig en spännande mix av både arbetsuppgifter och projekt. Mer specifikt så är du den som både planerar och driver mätningsarbeten i projektet, har koll på att ritningar och mätdata sköts på rätt sätt och ser till att toleranser och krav efterhålls. Inom NCC strävar vi efter att arbeta mer och mer i 3D, vilket även gäller inom mättekniken. Vi har en väletablerad mätorganisation i Skellefteå samt ett internt nätverk inom Geodesi, vilket innebär att du alltid har ett forum att diskutera aktuella frågor i.

 

Vi strävar efter att arbeta i en öppen och lärande kultur där alla delar med sig av sina erfarenheter och sin kunskap. Utöver det har du dessutom alla möjligheter att via våra interna utbildningar öka på dina kunskaper.

 

Din profil

Vi tror att det här är rollen för dig som trivs med de variationer och förändringar som kan uppstå i ett projekt. Du behöver vara strukturerad och ha god framförhållning och det är av yttersta vikt att du är noggrann och kvalitetsorienterad samt tar ett stort ansvar för de arbetsuppgifter du utför. Vi önskar att du tar tag i arbetsuppgifter självständigt och att du aktivt söker den information som krävs för att utföra arbetet. Du trivs med att arbeta självständigt likväl som i grupp.

 

Du har byggteknisk utbildning med påbyggnad inom mätteknik, alternativt motsvarande kunskap med erfarenhet från utsättning/mätning inom mark-, väg- och anläggningsprojekt. Det är meriterande om du har arbetat med 3D-projektering, Autocad, SBG GEO och maskinstyrning.

 

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt. 

 

Vi erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. Vi har kollektivavtal för alla medarbetare och erbjuder arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Skellefteå. B-körkort är ett krav.

 

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Daniel Marklund, Projektchef 070-660 40 76.

Vill du veta mer om rekryteringsprocessen? Kontakta gärna Lisen Hagberg 079-065 93 35

 

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval och intervjuer sker löpande så ansök därför så snart som möjligt.

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 april . Arbetsort : Skellefteå . Publicerat : 10 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Mätningstekniker