NCC

Mätningstekniker

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Här är dina nya utmaningar

Som mätningstekniker är du den som både planerar och driver mätningsarbeten i projektet, har koll på att ritningar och mätdata sköts på rätt sätt och ser till att toleranser och krav efterlevs. Framtagande av modeller för utsättning och mängdreglering är en viktig arbetsuppgift som hanteras av dig. Inom NCC strävar vi efter att arbeta mer och mer i 3D, vilket även gäller inom mättekniken.

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning inom mätteknik, alternativt motsvarande kunskap med erfarenhet från utsättning/mätning inom mark-, väg- och anläggningsprojekt. Meriterande är om du har något års arbetslivserfarenhet som mätningstekniker. Vi ser gärna att du har kunskaper i AMA och MER.

Som person är du kommunikativ och trivs i att vara en del i ett lag. Du trivs i en miljö med snabba förändringar där du självständigt och strukturerat driver dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du även har ett stort intresse för detaljer, siffror och beräkning.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering i projekt i Bohuslän/Trestad/Kungälv.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en trygg arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

För mer information om oss, följ länken:  Vårt företag

Vill du veta mer om tjänsten?

För frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Jonas Andersson, HR Specialist Rekrytering på telefon 0790-787939. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef, Robert Angmyr 0705-582756

Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2018-06-16.

Varmt välkommen med din ansökan!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 16 juni . Arbetsort : Uddevalla

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Mätningstekniker