NCC

Mätningstekniker

Sista ansökningsdag: 2021-08-15 - Solna

 

Vill du bli en av oss?
Då vi har många spännande projekt framför oss söker vi nu en Mätningstekniker till vår avdelning Civil Stockholm som tillsammans med oss kommer sätta sin prägel på Stockholms infrastruktur.

 

Din roll
Som Mätningstekniker är du den som både planerar och driver mätningsarbeten i projektet, har koll på att ritningar och mätningsdata sköts på rätt sätt och ser till att toleranser och krav efterlevs. Framtagande av modeller för utsättning och mängdreglering är en viktig arbetsuppgift som hanteras av dig. Din roll kommer i första hand vara som mätningstekniker inom mark och anläggning.

 

Din Profil
I denna rekrytering söker vi dig som har några års erfarenhet som mätningstekniker av utsättning/mätning inom mark- och anläggning. Du har en byggteknisk utbildning inom området, fördelaktigt inom mätteknik, alternativt motsvarande kunskap med erfarenhet. Vi ser gärna att du har kunskaper inom 3D-underlag, maskinstyrning, mängdberäkning AMA /MER samt CAD-program som bland annat AutoCAD, Geo, Topcad och Civil 3D.

Som person är du kommunikativ och trivs med att vara en del av ett lag. Du trivs i miljö där variation och förändringar ständigt sker i projekten men där du ändå lyckas genomföra dina arbetsuppgifter självständigt och strukturerat. Vi ser gärna att du även har ett stort intresse för detaljer, siffror och beräkning.

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt.

 

Övrig information
Heltid, på dagtid med placering i Storstockholm. B-körkort är ett krav, resor inom regionen förekommer.

 

Vill du veta mer om tjänsten? 
Kontakta gärna Sergio Delgado, Mätsamordnare på telefon: 070-020 72 75 eller på e-post: sergio.delgado.sanchez@ncc.se

 

Din ansökan
Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-08-15.

Välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag.

 

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda 
värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Solna . Publicerat : 24 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Mätningstekniker