NCC

Mätningschef till NCC Infrastructure

Vår nuvarande Mätningschef för region Infrastructure i Stockholm, antar inom kort en ny utmaning inom NCC och vi söker därför hans ersättare. "Tjänsten passar dig som gillar att jobba med utveckling av både människor och nya tekniker, eftersom du är ledare samtidigt som du är delaktig i att hitta nya arbetssätt. Det mest positiva med mina hittills 6 år inom NCC, är att personerna jag har jobbat med har varit både som vänner och kollegor. Vi ställer upp för varandra och jobbar som ett stort lag - det gillar jag! På NCC får du dessutom möjligheten att utvecklas på ett stort bolag.” 

Suleyman Budak nv. Mätningschef Civil East

 

Din roll

Som Mätningschef blir du delaktig i vår specialistenhet tillsammans med bland annat inköpare samt entreprenad- och anbudsingenjörer. Ditt huvudsakliga uppdrag är att planera och driva mätningsarbetet i våra projekt och vara ansiktet utåt för vår mätorganisation. I samverkan med produktionsledningen samordnar och leder du såväl interna mättekniker som externa resurser, för att bemanningen i våra projekt ska vara så bra som möjligt. I rollen ingår även inköp och inventering av våra mätinstrument samt att kontinuerligt utvärdera nya tekniska lösningar och arbetssätt för våra mättekniker.

 

Din Profil

För denna rekrytering söker vi dig som har flera års erfarenhet utsättning/mätning inom mark- och anläggning, gärna i en ledande befattning. Du har dessutom en eftergymnasial utbildning inom området, fördelaktigt inom mätteknik. För att bli lyckosam i rollen behöver du även ha kunskap inom maskinstyrning, mängberäkning samt mätprogram som bland annat AutoCAD och Geo. Eftersom rollen innebär samarbete inom hela organisationen, inte minst med våra projekt, har du goda kunskaper i både svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

 

Förutom din tekniska kompetens tror vi att en bra Mätningschef är noggrann och känner stort engagemang för att förvalta och förbättra mätarbetet inom NCC. Vi hoppas att du motiveras i samarbetet med andra samt trivs i en stöttande funktion där du får vara med och utveckla våra medarbetare i projekten. Att vara relationsskapande och trivas i det sociala rummet är en fördel eftersom du kommer ha en central funktion inom specialistenheten samt gentemot vår konsultverksamhet.

 

Vi erbjuder dig

På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att leda mätorganisationen genom både mindre och större projekt som bland annat Förbifart Stockholm samt utbyggnationen av Tunnel- och Roslagsbanan. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

 

Din ansökan

Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 31 mars 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har dina dokument tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta specialistchef Anders Selström tel. 08 – 585 513 10 eller ansvarig rekryterare Hanna Liedberg tel. 0709- 72 78 12.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om oss

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 55 Mdr SEK och 17 800 medarbetare. NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar. Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Solna . Publicerat : 28 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Mätningschef till NCC Infrastructure