NCC

Mätningschef Mark Umeå

Det är mycket som händer i Umeå och det är många roliga jobb som vi ska ta oss an framöver. För att stärka upp vårt team vill vi nu tillsätta en Mätningschef.

 

Rollen som Mätningschef

Som Mätningschef har du en viktig roll för att NCC ska kunna leverera projekt med hög kvalitet och precision. Du har förmånen att följa projekt från anbudsförfrågan till färdigställande i ett nära samarbete med såväl produktionsledning som kund. Ditt huvudsakliga ansvar är att planera och driva mätningsarbetet i projekten tillsammans med våra mätningstekniker. Du leder och fördelar arbetet mellan mätningsteknikerna samt har en nära dialog med projektchef och platschefer i norra Västerbotten. Du ansvarar för att skapa modeller och relationsunderlag samt mängdberäkning i projekten. Du är ett bollplank för nyanställda och delar med dig av din kunskap i geodesi för att utveckla dina kollegor.

 

Din Profil

För denna rekrytering söker vi dig som har flera års praktisk erfarenhet inom mätområdet som utsättning/mätning inom mark- och anläggning. Du har en eftergymnasial utbildning inom området, fördelaktigt inom mätteknik. Du behöver även ha kunskap inom 3D- underlag, maskinstyrning, mängdberäkning AMA /MER samt CAD-program som bland annat AutoCAD, Geo, Topcad och Civil 3D. Det är meritande om du har någon av Trafikverkets behörigheter, erfarenhet och kunskap genom VDC/BIM, tunnlar, laserskanning, bland annat. Förutom din tekniska kompetens tror vi att en bra Mätningschef är noggrann och känner stort engagemang för mätningsarbetet inom NCC. Vi hoppas att du motiveras i samarbetet med andra samt trivs i en stöttande funktion där du får vara med och utveckla våra medarbetare i projekten. Att vara relationsskapande och trivas i det sociala rummet är en fördel eftersom du kommer ha en central funktion i våra projekt, samt är länken mellan mätningsteknikerna och platsledningen.

 

Övrig information

Heltid, på dagtid med placering i Umeå. B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

 

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Mikael Dahlberg, Produktionschef på telefon: 070-316 93 08

 

Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta gärna  Lisen Hagberg, Hr Business Partner på telefon: 079-065 93 35

 

Din ansökan

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 juli . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 9 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Mätningschef Mark Umeå