NCC

Mätchef Tunnel Västlänken

Vår tunnel på Korsvägen växer och i takt med det behöver vi bli fler. Vi söker nu efter dig som är mätchef, har god kunskap i borrplaner och mängdreglering, vana av att leda och fördela arbetet samt ett stort intresse för att vara med i ett av Sveriges häftigaste infratukturprojekt!

 

 

Rollen som Mätchef

I din roll som Mätchef tillhör du vår tunneldrivningsorganisation på Korsvägen. Vår organisation präglas av en stark vilja att nå våra mål tillsammans samtidigt som vi har kul på resan dit. Som Mätchef har du en viktig roll för att vi skall kunna leverera projekt med hög kvalitet och precision. Ditt huvudsakliga ansvar är att planera och driva mätningsarbetet på plats i projektet tillsammans med cirka 8 mättekniker. Du leder och fördelar arbetet mellan mätteknikerna samt har en nära dialog med platsledningen. Du ansvarar för mängdreglering mot MER samt skapandet av modeller och relationsunderlag. Tunneln regleras som en utförandeentreprenad.

 

 

Din Profil

Vi söker dig som idag arbetar som Mätchef och har erfarenhet av infrastrukturprojekt samt har kunskap inom mängdberäkning samt mätprogram som Gemini. Du har en eftergymnasial utbildning inom mätteknik eller motsvarande erfarenhet. 

 

I ditt ledarskap är du en trygg och inkluderande ledare med stort fokus på att skapa ett lag. Du motiveras av att samarbetet med andra samt trivs i en stöttande funktion där du får vara med och utveckla våra medarbetare i projekten. Att vara relationsskapande och trivas i det sociala rummet är en fördel eftersom du kommer ha en central funktion i våra projekt samt är länken mellan mätarna och plastledningen.

 

 

Ytterligare information

Placering är Korsvägen i centrala Göteborg och du rapporterar närmast till Blockchef för Berg/tunnel.

 

 

Kontakt och ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gunilla Glännå, rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se eller 0790-788 170. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-01-31.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Mätchef Tunnel Västlänken