NCC

Mätchef till NCC projekten Fyrklövern & Roslagsbanan

Vi befinner oss i uppstartsfas av två spännande infrastrukturprojekt på NCC och söker därför två nya Mätchefer till oss! Nu erbjuds du möjligheten att vara med från projektstart och tillsammans med platsledning sätta din prägel på Stockholms infrastruktur.


Om Projekten

I centrala Upplands Väsby är vi med och utvecklar ett nytt bostadsområde när Mälarvägen med tillhörande broar ska byggas om till en levenade stadsgata. Ordern uppgår till ett värde om ca 230 mkr och projektet pågår under år 2019–2021. Roslagsbanan ska utrustas med dubbelspår mellan Täby Kyrkby och Kragstalund. Sträckan innefattar tre nya järnvägsbroar samt avancerad spontning, ordern uppgår till ett värde om ca 270mkr och pågår under år 2019–2022. Båda projekten medför utmanande mätningsarbeten med stor variation av arbetsuppgifter.


Din roll
Som Mätchef har du en viktig roll för att NCC ska kunna leverera projekt med hög kvalitet och precision. Du har förmånen att följa projekten från anbudsförfrågan till byggslut i ett nära samarbete med såväl produktionsledning som kund. Ditt huvudsakliga ansvar är att planera och driva mätningsarbetet på plats i projektet tillsammans med våra mättekniker. Du leder och fördelar arbetet mellan mätteknikerna samt har en nära dialog med gruppchefen för vår mätorganisation. Du ansvarar för att skapa modeller och relationsunderlag samt för mängdberäkning i projektet. Du är även ett bollplank gentemot nyanställda och delar med dig av din kunskap inom geodesi för att utveckla dina kollegor.


Din Profil
För denna rekrytering söker vi dig som har flera års erfarenhet utsättning/mätning inom mark- och anläggning, gärna i liknande projekt. Du har dessutom en eftergymnasial utbildning inom området, fördelaktigt inom mätteknik. Du behöver även ha kunskap inom maskinstyrning, mängdberäkning samt mätprogram som bland annat AutoCAD och Geo. Eftersom rollen innebär samarbete inom hela organisationen, inte minst med våra projekt, har du goda kunskaper i både svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Förutom din tekniska kompetens tror vi att en bra Mätchef är noggrann och känner stort engagemang för mätarbetet inom NCC. Vi hoppas att du motiveras i samarbetet med andra samt trivs i en stöttande funktion där du får vara med och utveckla våra medarbetare i projekten. Att vara relationsskapande och trivas i det sociala rummet är en fördel eftersom du kommer ha en central funktion i våra projekt, samt är länken mellan mätarna och platsledningen.


Vi erbjuder dig
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.


Din ansökan
Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 28 juni 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har dina dokument tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Projektchef Helena Hellgren för Fyrklövern tel. 0703 - 43 83 25 eller Projektchef Esbjörn Lundmark för Roslagsbanan tel. 0707 - 80 61 85, alternativt ansvarig rekryterare Hanna Liedberg tel. 0709 - 72 78 12.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.


Kontaktpersoner:
Hanna Liedberg
HR Specialist
0790 - 72 78 12
johanna.liedberg@ncc.seAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 28 juni . Arbetsort : Solna . Publicerat : 4 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Mätchef till NCC projekten Fyrklövern & Roslagsbanan