NCC

Maskinreparatör Hercules

Är du intresserad av mekanik och trivs med att arbeta självständigt med varierande uppgifter? Med placering på vår verkstad i Veddesta söker vi dig som vill arbeta med maskinunderhåll och reparationer där du är en viktig person för att våra maskiner ska hålla högsta hållbarhet och kvalitet i våra projekt. Hercules är en del av NCC Infrastructure och är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag där vi hjälper våra kunder att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar. 

 

 

Rollen som maskinreparatör

Som maskinreparatör arbetar du med service av våra maskiner som befinner sig på olika bygg- och anläggningsprojekt främst inom Stockholmsområdet. Du arbetar i nära samarbete med projekten och verksamheten men också maskintillverkare då vi arbetar med olika typer av maskiner och avtal. Våra duktiga pålmaskinister sköter daglig tillsyn av maskiner medan ditt arbete är att finnas på plats vid våra serviceintervaller och vid oväntade händelser.

 

Arbetaruppgifter kan vara:

• Service och underhåll till maskiner i din geografi

• Planera för underhåll och åtgärder av maskiner i vår verkstad

• Kontakt och samordning med externa kontakter så som maskintillverkare

• Beställa material och utrustning med hjälp av interna kontakter

• Skriva dagliga rapporter kring maskiner i vår digitala app för arbetsorderhantering

 

Tjänsten innebär resande med servicebuss så du behöver vara flexibel och ta dig till den arbetsplats där maskin befinner sig.

 

 

Din profil

Vi tror att du är händigt lagd, har erfarenhet av svetsning och är duktig på och intresserad av el och hydraulik. Du behöver vara serviceminded och tycka om att dina arbetsuppgifter varierar mellan olika projekt och maskiner. Du behöver trivas med fysiskt krävande arbete och om du arbetat inom industrin eller bygg- och anläggningsbranschen är det en fördel. Vi tror på rätt person på rätt plats och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt mindset. Du har gymnasieutbildning inom exempelvis fordon eller bygg. B-körkort är krav och truckkort är meriterande. Du uttrycker dig väl i svenska och har datorvana.

 

 

Ytterligare information

Placering är på NCC etablering i Veddesta där du sitter tillsammans med ett 70-tal kolleger från olika affärsområden i NCC och du rapporterar närmast till Chef Maskinutveckling.

 

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten så är du välkommen att kontakta Chef Maskinutveckling Jan-Erik Svensson 070 605 65 50 eller HR Partner Marie Boqvist 0700 20 5775. Registrera din ansökan med personligt brev och CV nedan senast 2021-12-31. Urval och intervjuer sker efter ansökningsperioden gått ut.

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.  NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater.

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Maskinreparatör Hercules