NCC

Maskinmekaniker till Asfalt Middle

Vi söker nu en maskinmekaniker med inriktning mot asfaltsmaskiner till Veddesta.

 

Rollen som Maskinmekaniker

Som maskinmekaniker består arbetet av att genomföra reparations- och underhållsarbete, både akuta reparationer och dagligt underhåll. Du kommer vara ute i fält och på vår verkstad i Veddesta. I rollen ingår även att genomföra inköp av reservdelar samt avropa service från extern leverantör. 

 

Din profil 

Du har goda reparationskunskaper, gärna med erfarenhet från entreprenadmaskiner. Du har erfarenhet av felsökning i fordons el, hydraulik, samt kan el- och gassvetsning. 

 

Vi söker dig som tycker om att jobba i en liten, sammansvetsad grupp. Du är lyhörd, serviceinriktad och tycker om att arbeta med människor. Ordning och reda samt att ha ett gediget säkerhetstänk på arbetsplatsen är en självklarhet för dig. Du är ansvarstagande, flexibel och gillar att lösa uppgifter oavsett om arbetsuppgiften är planerad i förväg eller kommer oväntat.

 

Det är viktigt att du är öppen för att utföra en variation av förekommande arbetsuppgifter och är positiv till att hjälpa till inom andra arbetsområden. Det är av yttersta vikt att du står bakom våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt.

 

Ytterligare information 

Anställningen är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Placeringsort är Järfälla. B-körkort är ett krav. C-körkort är meriterande för tjänsten.

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll samt alkohol- och drogtest på våra slutkandidater

 

Ansökan 

Vid frågor kontakta gärna Stefan Stridh, teknisk specialist, tfn. 073-7455909.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 2023-11-30.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor 

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Järfälla . Publicerat : 30 oktober

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Maskinmekaniker till Asfalt Middle