NCC

Maskinförare till Fräs- Asphalt North

Vi behöver inför säsongen 2024 förstärka vår organisation i Asphalt North med en engagerad och driven medarbetare. Är du rätt person för tjänsten, erbjuder vi dig ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats. Det är ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfalts- och fräsföretag. Låter det spännande råder vi dig verkligen att söka detta jobb!

 

Rollen som Maskinförare

Som medarbetare hos oss på NCC Industry AB arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team med kunniga kollegor och utföra fräsverksamhet i olika typer av projekt. Ditt uppdrag innebär att köra en maskin som sopar upp fräsmassor och du kommer även transportera utrustningen mellan de olika projekten. Projekten finns huvudsakligen i norra sverige, från Norrbotten ned mot dalarna, så resor är en del av vardagen. 

 

Din profil

Du har en grundutbildning på motsvarande gymnasial nivå, gärna inom fordon, teknik eller anläggning. Meriterande är erfarenhet av att underhålla och köra maskiner. B-, C- och CE körkort är ett krav.

 

Vi söker dig som gillar utmaningar och trivs ute på fältet bland våra kunder och medarbetare. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, ordningssinne, kvalitetstänk och drivkraft.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning (säsongsarbete april-december, ledig januari-mars). Provanställning kan tillämpas.

 

Kontakt och ansökan

Har du frågor kring tjänsten kontakta Operation Manager Jimmy holmgren 070- 344 49 43 eller Operation Manager Sten-Åke Nilsson, 070- 344 49 41.  Sista ansökningsdag är den 31/12 men urval sker löpande.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 december . Arbetsort : Luleå . Publicerat : 9 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Maskinförare till Fräs- Asphalt North