NCC

Marknadsassistent

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Har du en utbildning inom marknad eller kommunikation och är en fena på att skriva och formulera dig i text? Har du dessutom ett stort marknadsintresse och öga för färg och form, kan det vara just dig vi söker!

Hos oss händer det en hel del då vi har fått förtroendet att bygga fler hus som skall bidra till utvecklingen i Västsverige. Just nu pågår flera spännande projekt, däribland Drottning Silvias Barnsjukhus, Mölndals Galleria och inom Kort Lisebergs Jubileumspark. Då vår nuvarande Marknadsassistent går vidare till en central roll inom organisationen söker vi nu hennes ersättare.

Du kommer att vara en del i avledning Building Väst där cirka 220 tjänstemän arbetar.

Ditt uppdrag

Som marknadsassistent har du en viktig roll i att stödja avdelningen i våra kommunikations- och marknadsfrågor. En stor del av rollen handlar om att fungera som affärsstöd vilket innebär att du tillsammans med våra affärschefer ansvarar för att skriva, utveckla, förädla våra anbud och producera presentationsmaterial inför anbudspresentationer.

Utöver ovanstående stöttar du avdelningen och framförallt avdelningens chefer i diverse uppgifter som rör intern kommunikation tex genom att ta fram PPT-presentationer och nyhetsbrev. Du kommer även att stödja vissa av våra projekt där du arbetar med kommunikationen med kunder och hyresgäster. I mån av tid kommer du även att bistå andra avdelningar i deras kommunikations- och marknadsarbete

Du kommer att arbeta tillsammans med en annan marknadsassistent på avdelningen och rapportera till Affärschef.

Vem är du?

Vi söker dig som har en utbildning inom marknadsföring eller kommunikation. Starkt meriterande är om du tidigare har erfarenhet av branschen och anbudsarbete.

För att vara framgångsrik i rollen har du mycket goda kunskaper i Word, Powerpoint och Indesign. Vidare har du ett stort intresse för att skriva och formulera dig i text samt ett öga för färg och form.

Som person är du prestigelös, engagerad, ordningssam och noggrann som växer med att ta ansvar och göra affärer. Du är också van vid att leverera mot deadlines samt inneha ett brett kontaktnät med både interna och externa kontakter.

Ytterligare information

Du kommer att vara placerad på vårt regionkontor i Göteborg.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kommer att tillämpas. Körkort B är ett önskemål

Kom och väx hos oss!

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, högt hållbarhetsfokus och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontakt

Vid frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta HR-Specialist Rekrytering Jonas Andersson på telefon 0790-787939. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Affärschef, Magnus Simonsson på telefon 0706-588678.

Registrera din ansökan och CV så snart som möjligt då urvalet görs löpande, dock senast 2018-10-03.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

I denna rekryteringen undanber vi kontakt med rekryteringsföretag och annonssäljare

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 3 oktober . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Marknadsassistent