NCC

Markarbetare och anläggningsarbetare till Civil Hällefors

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Nu söker vi erfarna markarbetare och grönskötselarbetare till Civil Örebro (Hällefors)

 

Vi på NCC ser många fördelar med att ha ett eget team av yrkesmedarbetare som tillsammans med platschef och arbetsledare driver våra projekt säkert, effektivt och framgångsrikt.

 

 

Rollen hos oss

Som markarbetare och grönskötselarbetare i Hällefors får du ett varierande arbete. Projekten varierar i storlek vilket gör att arbetet kan bedrivas både självständigt likväl som i mindre eller större arbetslag. 

 

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

 

 

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet av mark- och/eller anläggningsarbete. Yrkesbevis inom mark är meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad, ansvarsfull och arbetsvillig. Du gillar att jobba i team men kan även arbeta självständigt när så krävs. Då det ibland uppstår oplanerade händelser är det en fördel att dessutom vara både stresstålig och gilla problemlösning.  

 

Vidare behöver du:

Behärska svenska i tal och skrift

B-körkort är ett krav

 

 

Om oss:

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-05-28.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

 

Ytterligare information:

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Respekt och Tillit.

Anställningen är en provanställning, med preliminär start direkt när rätt ansökningar inkommit. Så vänta inte med din ansökan.

Heltid. Dagtid.

 

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta våran platschef Kim Grip 0790728225

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 juni . Arbetsort : Hällefors . Publicerat : 2 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Markarbetare och anläggningsarbetare till Civil Hällefors