NCC

Markarbetare Civil North

Vi på NCC ser många fördelar med att ha ett eget team av yrkesmedarbetare som tillsammans med platschef och arbetsledare driver våra projekt säkert, effektivt och framgångsrikt. Vi behöver nu förstärka vårt markgäng i Luleå/Boden inför kommande säsong för att kunna genomföra våra projekt och hoppas att du är den vi söker.

 

Rollen som Markarbetare

Vi söker engagerade och arbetsvilliga markarbetare till vår markgrupp i Luleå/Boden. Som markarbetare får du ett varierande arbete då projekten varierar i storlek vilket gör att arbetet kan bedrivas både självständigt likväl som i mindre eller större arbetslag. 

 

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

 

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet av mark- och/eller anläggningsarbete. Yrkesbevis inom mark är meriterande men inget krav. Erfarenhet av ritningsläsning, utsättning, VA, rörläggning samt sten- och plattsättning är ett extra plus.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad, ansvarsfull och arbetsvillig. Du gillar att jobba i team men kan även arbeta självständigt när så krävs. Då det ibland uppstår oplanerade händelser är det en fördel att dessutom vara både stresstålig och gilla problemlösning.  

 

Du behärskar svenska i tal och skrift samt är B-körkort ett krav för tjänsten. 

 

Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Respekt och Tillit.  

 

Ytterligare information

• Anställningsformen är säsongsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.

• Heltid. Dagtid.

• Preliminär start i maj.

• Placering inom Luleå och Boden beroende på var projekten är. 

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna projektchef Matthias Lampinen på mobil 070-284 26 52 alternativt någon av platscheferna Fredrik Nilsson på mobil 072-213 47 27 eller Simon Landin på mobil 079-072 87 74.   

 

Registrera din ansökan och CV nedan, dock senast 2023-03-31.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Luleå . Publicerat : 10 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Markarbetare Civil North