NCC

Markarbetare

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vill du bidra till Skellefteås fortsatta utveckling och skapa en attraktiv plats där vi kan leva och bo? Inom NCC Infra North ser vi positivt på framtiden och för att vi ska lyckas med alla spännande projekt behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. 

Rollen hos oss

Vi söker just nu engagerade och arbetsvilliga markarbetare till Skellefteå.

Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av mark-/och eller anläggningsarbete. Har du yrkesbevis inom mark, trä eller betong är detta meriterande men inget krav. Positivt om du genomgått utbildning Arbete på väg.

Ritningsläsning ingår i arbetet och har du dessutom erfarenhet av VA, rörläggning, utsättning samt sten-och plattsättning så är detta ett extra plus. 

Dina egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, arbetsvillig och har lätt för att samarbeta med andra. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.

Ytterligare information
B-körkort är ett krav. Säsongsanställning med preliminär start i maj. Heltid. Dagtid.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta då gärna Projektchef Pär Greus, tel:070-660 43 19. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-04-15.

Välkommen med din ansökan!Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 15 april . Arbetsort : Skellefteå . Publicerat : 25 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Markarbetare