NCC

Markarbetare

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Inom NCC Civil North/Mark Umeå ser vi mycket positivt på framtiden och för att vi ska lyckas med alla spännande projekt behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag!

 

 

Dina erfarenheter

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av mark-/och eller anläggningsarbete. Har du yrkesbevis inom mark, trä eller väg-/anläggning är detta meriterande men inget krav. Ritningsläsning ingår i arbetet och har du dessutom erfarenhet av VA, rörläggning, rörsvetsning, utsättning samt sten-och plattsättning så är detta ett extra plus. 

 

 

Dina egenskaper

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, arbetsvillig och har lätt för att samarbeta med andra.

 

 

Ytterligare information

B-körkort är ett krav. BC-körkort är meriterande. Säsongsanställning. Säsongen drar preliminärt igång under april/maj men tillsättning kan komma att ske tidigare än så.

 

 

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. 

 

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Projektchef Urban Deijer, tel. 070-209 04 39. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2020-04-15.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 april . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 17 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Markarbetare