NCC

Mark- och Anläggningsarbetare till Västlänken

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Mark- och Anläggningsarbetare till Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en erfaren Markarbetare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

 

 

Här är dina nya utmaningar

Som Mark- o Anläggningsarbetare på projektet Almedal blir du en del av vår projektorganisation. Projeket består av en mängd delprojekt där du kommer få jobba med både mindre och större mark- och anläggningsjobb, VA-arbeten och infrastruktur.

 

 

Dina erfarenheter

Vi ser att du som söker har stor erfarenhet av mark-och eller anläggningsarbete och gärna arbetat i stora projekt tidigare. Du  har yrkesbevis inom mark, trä eller betong. Positivt om du genomgått utbildning Arbete på väg.

 

Ritningsläsning ingår i arbetet och du har stor erfarenhet av VA, rörläggning, utsättning samt sten-och plattsättning.

 

 

Dina egenskaper

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, arbetsvillig och har lätt för att samarbeta med andra. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.

 

Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar, har en bra kommunikativ förmåga samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

 

 

Ytterligare information

Anställningsform är heltid med placering på projekt i centrala Göteborg.

 

Registrera din ansökan och CV nedan, urval kommer att ske löpande.

 

 

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 10 februari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Mark- och Anläggningsarbetare till Västlänken