NCC

Mark och Anläggningsarbetare till Östergötland

Rollen hos oss

Som medarbetare hos oss ingår du i vår Anläggningsgrupp. Vi utför såväl stora som små infrastrukturprojekt industrianläggningar, mark, sanering och VA.

Just nu har vi stora projekt på Östra Promenaden och Inre hamnen i Norrköping, samt bostadsprojekt i linköping.

 

 

Din profil 

Vi söker dig som har yrkesbevis samt några års erfarenhet, B-körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten.

 

 

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning, normalt tillämpas provanställning. 

 

 

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

 

Vi är stolta att kunna erbjuda våra medarbetare utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

 

 

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om tjänsten så kontakta Projektchef Fredrik Gustafsson 070-088 78 83 alternativt HR- specialist Peter Yngve 070-382 99 42.

 

Registrera din ansökan och cv på https://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/lediga-jobb/. Urval kommer att ske löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-11-15.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 november . Arbetsort : Östergötland . Publicerat : 30 september

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Mark och Anläggningsarbetare till Östergötland