NCC

Mark och anläggningsarbetare till Oskarshamn-Vimmerby

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Mark- och anläggningsarbetare till Vimmerby- Oskarshamn.  

 

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Sverige AB utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.

 

NCC:s verksamhet inom Mark o Anläggning expanderar. Vi på NCC ser en ökad efterfrågan på våra tjänster inom området och för att kunna tillgodose våra kunders önskemål söker vi därför duktiga och engagerade mark och anläggningsarbetare.

 

 

Rollen hos oss Som Mark o Anläggningsarbetare hos oss kommer du att ingå i vår Anläggnings-grupp och jobba med allt inom stora och små mark- och anläggningsjobb. Arbetet bedrivs ofta självständigt i små lag och under tidspress. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat rörläggning, stensättning, förberedande markarbeten, plattsättning, VA-arbeten samt arbeten med infrastruktur. Vi söker en flexibel person med god samarbetsförmåga som trivs när tempot är högt. Vi tror att du är en driven och självständig person som gärna tar egna initiativ och kan generera resultat tillsammans med andra. Du blir en i teamet med gott kamratskap och bra stämning. Du kommer vara delaktig i ditt och dina kollegors vardagliga arbetsmiljötänk.

 

 

Dina erfarenheter Vi söker dig som har erfarenhet inom VA, allmänt markarbete och infraprojekt. Du bör ha minst 3 års branscherfarenhet. Vi ser det som meriterande om du genomgått Trafikverkets kravutbildningar liksom giltiga behörighetsutbildningar som säkerhet på väg, PE-svets, ESA mm.

 

 

Dina egenskaper Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar då snabba beslut och ändringar påverkar arbetet. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du uppskattar och bidrar till god laganda och samarbete. Du är ansvarsfull och noga med tider och säkerhet. Du har en bra kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift.

 

 

Ytterligare information Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, vid behov tillämpas provanställning. Utgångsort är Vimmerby eller Oskarshamn. Arbetsområdet är Kalmar län. Resor inom regionen förekommer och B-körkort är ett krav.

 

 

Vi erbjuder Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjligheter till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

 

Kontaktpersoner Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta HR-Specialist Magnus Schill 070-579 29 87 eller projektchef Hans Wimelius 070-2946135.

 

Välkommen med din ansökan snarast men senast 2020-04-17. Urval och tillsättning sker löpande.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 april . Arbetsort : Oskarshamn . Publicerat : 17 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Mark och anläggningsarbetare till Oskarshamn-Vimmerby