NCC

Mark och Anläggningsarbetare i Östergötland

NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utveckling av framtidens miljöer för arbete, boendeoch kommunikation. Vi arbeter ständigt med att förnya byggbranschen och ska bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda.

NCC expanderar sin verksamhet inom väg och anläggning i Östergötland och ser en ökande efterfrågan på våra tjänster inom området. För att kunna tillgodose våra kunders önskemål inom vår verksamhet så söker vi nu mark och anläggningsarbetare.

 

Rollen som Mark och Anläggningsarbetare

Som yrkesmedarbetare hos oss så ingår du i vår Anläggningsgrupp i Östergötland. Vi utför såväl stora som små infrastrukturprojekt, markentreprenader samt VA-entreprenader, NCC har också fått förmånen att bygga bostäder i Östergötland.

Du förväntas ta en aktiv roll i det dagliga arbetsmiljöarbetet för att uppnå en säker arbetsplats.

 

Din profil

Vi söker dig som vill bidra till att bilda väl fungerande arbetslag och tar ansvar i det dagliga arbetet. Du ska vara engagerad i ditt arbete och kunna arbeta säkert och självständigt. Vi söker dig som har yrkesbevis och minst 3 års erfarenhet inom mark och anläggning samt har B-körkort och egen bil.

 

Ytterligare information

Anställningsformen är en tillsvidareanställning, normalt inleds det med en provanställning.

Placeringsort är Linköping/Norrköping. 

 

Kontakt och ansökan

 Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Biträdande projektchef David Larsson 076-521 52 71 eller HR-Generalist Peter Yngve 070-382 99 42

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll på våra slutkandidater. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Linköping, Norrköping . Publicerat : 25 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Mark och Anläggningsarbetare i Östergötland