NCC

Logistikansvarig Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Logistikchef för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

Dina arbetsuppgifter: 
Som logistikchef ansvarar du för att planera och samordna logistiken av material till och från byggarbetsplatsen vilket är av avgörande betydelse för projektets framgång. Det innebär bl.a.:

  • Planera logistikflöden
  • Upprätta APD-planer och säkerställa framkomlighet på byggvägarna
  • Ekonomisk uppföljning
  • Rapportering av nyckeltal och viss arbetsledning – dock inget formellt personalansvar

Arbetet är socialt och innebär samarbete med många olika aktörer inom projektet. Detta ställer stora krav på affärsmässighet, kommunikationsförmåga och en fallenhet för att skapa goda och effektiva relationer, samtidigt som du säkerställer att gällande regler och direktiv följs.

Projektet är ett samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och kommer involvera många yrkesgrupper. Som ledare inom NCC är du en förebild gällande vår uppförandekod, inklusive våra värderingar.

Dina erfarenheter och egenskaper: 
Vi söker dig som har erfarenhet av bygglogistik i stora infrastrukturprojekt vill axla den rollen vi beskrivit ovan. Det är en fördel om du både jobbat praktiskt och strategiskt för att till fullo förstå konsekvenser av beslut som fattas.

Du ser dig själv som en ansvarstagande problemlösare med bra ordningssinne och en blick för helheten vilket du kan kommunicera såväl visuellt som skriftligt och muntligt.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på projektet i centrala Göteborg.

Kom och väx hos oss!
Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass. Du erbjuds en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Välkommen med din ansökan till oss!

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Gunilla Glännå, Rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se eller 079-0788170. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2018-04-04.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 4 april . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Logistikansvarig Västlänken