NCC

Lead Buyer - Stommar

NCC Building bygger bostäder, kontor och offentliga och kommersiella lokaler som till exempel skolor, sjukhus och idrottshallar samt butiker och lagerbyggnader. Med hög kompetens inom hållbarhet, digitalisering och partnering utvecklar NCC Building projekt tillsammans med kunder i ett tidiga skeden. NCC Building är NCC:s största affärsområde och finns representerad i hela Norden och har en stark ställning på den svenska markanden.

Inköpsavdelningen inom NCC Building Sweden befinner sig i ett expansionsskede och ska utöka organisationen med ytterligare två Lead Buyer med ansvar för inköp av Stommar. Vi avser att rekrytera en person i södra Sverige och ytterligare en där vi kan vara öppen för placering


Här är dina nya utmaningar
Som Lead Buyer är du övergripande ansvarig för stominköp till ett flertal projekt och du förväntas bidra med din specialistkompetens genom hela inköpsprocessen. Du kommer att vara delaktig i att vidareutveckla våra strategier och säkerställa erfarenhetsåterföring i projekten. Du är en efterfrågad resurs och kommer att arbeta parallellt med flera projekt, istället för att vara knuten till ett i taget. 

Vår grupp, som idag består av fem Lead Buyer inom stommar, är ett härligt gäng där du får stort eget ansvar och möjlighet att bidra till vårt framtida inköpsarbete. Du kommer att rapportera till inköpschefen på NCC Building Sweden och kommer att arbeta mycket nära produktionsavdelningarna i Sverige. Resor förekommer i tjänsten.

Erfarenheter och egenskaper hos dig 
För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant högskoleutbildning samt flera års erfarenhet av att arbeta med inköp alternativt försäljning av stommar. Du har gedigen kunskap om såväl produkten som om entreprenadavtal och kontraktsformer. Du är en erfaren ledare och du är van att förhandla komplexa kontrakt. Vi kräver att du har gedigna kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. 

Som person är du affärsmässig, kommunikativ och resultatfokuserad. Du är lyhörd och har lätt för att knyta kontakter och bygga relationer. Du drivs av att skapa resultat och du har en stark vilja att förbättra och utveckla verksamheten. Hög integritet, noggrannhet och beslutsamhet är ytterligare kompetenser vi värdesätter. 

Ytterligare information 
Vi söker en tjänst med placering i Skåne, med lämplig placering på något av våra kontor, samt en tjänst där vi är öppen för placering. 

Har du några frågor om tjänsten så hör gärna av dig till Therese Berggren, Head of Purchasing Division Sweden (Acting) telefon 070 385 13 20. Vi ser fram emot din ansökan och vill gärna ha den senast 2018-02-28. Du registrerar din ansökan och CV via länken nedan. 

Kom och Väx!
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. 

Välkommen med din ansökan! 

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i Norden med en omsättning på 53 Mdr SEK och ca 17 000 anställda. NCC är verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter, bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.  

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Lead Buyer - Stommar