NCC

Lead Buyer inom installationer

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

Vi växer så det knakar och söker nu efter dig som har gedigen erfarenhet inom inköp och installationsbranschen som har god koll på tekniken och ett sinne för affärer!

 

Hos oss kommer du att vara en del av vår Specialistgrupp som består av inköp, kalkyl, projektering, installation, projektstyrning och VDC som idag är cirka 50 medarbetare vars mål är att stödja och utveckla NCC Building Västs projekt.

 

 

Här är dina nya utmaningar

Vi har inte haft rollen tidigare på vår avdelning och söker du en tjänst som du får vara med att påverka och utforma för att hjälpa oss framåt, är det här troligen din nya utmaning!

 

I övrigt tänker vi såhär:

Du kommer vara del av vår inköpsgrupp som idag består av 10 st inköpare. Här kommer du att ha en viktig roll inom vår avdelning i arbetet med inköpsstrategier för installationer och upphandling av installationsentreprenader till våra projekt, där du arbetar med att säkerställa rätt leverantörsbas och kostnadsbild för genomförande av dessa. Du kommer bland annat att ansvara för följande:

 

  • Delaktig i inköpsstrategier för installationer inom avdelningen
  • Upphandling av leverantörer till våra projekt
  • Samverka med övriga Lead Buyers och sortimentsansvariga inom NCC och aktivt arbeta med att förbättra och utveckla NCC:s ramavtal
  • Underhålla befintliga leverantörer samt löpande utvärdera och följa upp nya leverantörer
  • Bevaka marknaden och följa prisutvecklingen för material och installationsentreprenader
  • Upprätta och uppdatera nyckeltal för installationer
  • Stödja avdelningen i arbetet med uppföljning av leverantörernas arbete med kalkylunderlag, inköp och kostnadsstyrning i våra projekt

 

Vem är du?

För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du idag arbetar som projektledare med stort nätverk och har flerårig bakgrund inom installationsbranschen med god teknisk förståelse för olika systemval inom el och vvs. Du har med fördel arbetat med kalkyler och inköp och har drivit arbeten med goda resultat och nöjda kunder.

 

Som person värdesätter vi att du är duktig på att skapa och bygga relationer och har ett välutvecklat affärssinne. Vi tycker också det är viktigt att du är strukturerad, duktig på att styra och leda ditt arbete självständigt med en god ekonomisk förståelse och långsiktigt tankesätt.

 

 

Jobba hos oss

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

Följ länken för att veta mer om NCC

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering på vårt regionkontor i centrala Göteborg. Du rapporterar till gruppchef för inköp avdelning Väst och är organisatoriskt placerad hos inköpschef affärsområde Building Sverige.

 

 

Kontakt och ansökan

Har du frågor kring rollen är du välkommen att kontakta Specialistchef, Anders Lukschandl alternativt Gruppchef Inköp, Mattias Andersson. För frågor kring rekryteringsprocessen når du HR-Specialist Jonas Andersson på telefon, 0790-78 79 39.

 

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte med att ansöka redan idag, dock inte senare än 2020-02-05.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Kontakt med säljare av annonser, bemanning och rekryteringslösningar undanbes vänligen men bestämt.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 februari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Lead Buyer inom installationer