NCC

Lastmaskinist till Wallhamnskrossen

Vårt affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna och strävar efter att utveckla socialt mer värdefulla, klimatanpassade samt energi- och resurseffektiva produkter och tjänster, både på egen hand och tillsammans med våra kunder.'

 

Rollen som Lastmaskinist

Vi söker nu dig som vill arbeta som lastmaskinist på Wallhamnskrossen Tjörn. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med provanställning på 6 månader med start 1 september eller enligt överenskommelse.

 

Arbetet består av att lasta och hjälpa våra kunder som hämtar hos oss samt styra och kontrollera inkommande deponimassor och provtagning av dessa. Tjänsten innebär även att planera och underhålla deponitippar, vägar, planer och materialupplag.

 

Din profil

Vi söker dig som tycker om att jobba självständigt ta helhetsansvar och gillar att planera och styra. Du är lyhörd, serviceinriktad och tycker om att arbeta med människor. Ordning och reda samt att ha ett gediget säkerhetstänk på arbetsplatsen är en självklarhet för dig.

 

Det är viktigt att du är öppen för att utföra en variation av förekommande arbetsuppgifter och är positiv till att hjälpa till inom andra arbetsområden. Det är av yttersta vikt att du står bakom våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt.

 

Erfarenhet från krossverksamhet och deponier är meriterande men inget krav.

 

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning och vi tillämpar provanställning. Placeringsort Wallhamnskrossen Tjörn. Förarbevis för lastmaskin är ett krav, C-körkort är meriterande.

 

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

 

För frågor om tjänsten, kontakta gärna Supervisor Leif Olof Larsson på leif.o.larsson@ncc.se , alternativt 070-3484758.

 

Varmt välkommen med din ansökan senast 15 juli. Urval sker dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdag.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner:

Leif Olof Larsson

Supervisor

+46303224484

leif.o.larsson@nc.se

 

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 15 juli . Arbetsort : Tjörn . Publicerat : 14 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Transport & Logistik


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Lastmaskinist till Wallhamnskrossen