NCC

Lastmaskinförare till Östergötland

Vi söker en lastmaskinförare till Östergötland.

 

Här är dina nya utmaningar

Arbetet består främst av utlastning och materialflytt inom anläggningen samt mottagning av schaktmassor. Matning av kross- och sorteringsverk kan förekomma. Krossmaterialet vägs ut på fordonsvåg eller fast bilvåg. Krossproduktion är en säsongsbetonad verksamhet, vilket innebär att arbetsbelastningen är hög under vissa perioder.

 

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

Förarbevis för hjullastare och B-körkort är ett krav, det är meriterande om du har C-körkort och förarbevis för att köra dumper. Erfarenhet från krossverksamhet och att bemöta kunder är meriterande. Vi ser gärna att du har praktisk kunskap av enklare maskinreparationer på hjullastare samt att du är svetskunnig. Har du gällande kravutbildningar som Heta arbeten och HLR är det ett plus.

 

Vi söker en person som är lyhörd och serviceinriktad. Du tycker att ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet och tycker om att arbeta med människor. Du är flexibel, stresstålig och ansvarstagande. Att verka för en säker arbetsmiljö är naturligt för dig.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Östergötland. Provanställning kommer att tillämpas. Arbetet bedrivs 5 dagar i veckan, måndag – fredag.

 

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-12-01. Registrera din ansökan och CV nedan. I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroller på våra slutkandidater.

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Site Manager Martin Berntsson Zetterholm på 076-136 97 28.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor 

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 december . Arbetsort : Östergötland . Publicerat : 26 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Transport & Logistik


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Lastmaskinförare till Östergötland