NCC

Lastmaskinförare till Arlandakrossen

Vi söker en lastmaskinförare till vår bergtäkt, Arlandakrossen.

 

Här är dina nya utmaningar

Arbetet består främst av utlastning och materialflytt inom anläggningen, men matning av kross- och sorteringsverk kan också ingå i arbetet. Krossmaterialet vägs ut på fordonsvåg. Krossproduktion är en säsongsbetonad verksamhet, vilket innebär att arbetsbelastningen är hög under vissa perioder och arbete på obekväm arbetstid kan förekomma.

 

De här erfarenheterna och kunskaperna önskar vi att du har

Förarbevis för hjullastare är ett krav. Erfarenhet från krossverksamhet och att bemöta kunder är meriterande. Har du gällande kravutbildningar som Heta arbeten och HLR är det ett plus. Vi söker en person som är lyhörd och serviceinriktad. Du tycker att ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet och tycker om att arbeta med människor. Du är flexibel, stresstålig och ansvarstagande. Att verka för en säker arbetsmiljö är naturligt för dig.

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Arlandakrossen, Sigtuna. Provanställning kommer att tillämpas. B- körkort och tillgång till bil är ett krav. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2023-02-19. Registrera din ansökan och CV nedan.

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Site Manager Salah Suleiman Poor på telefon 070-602 15 68  

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 19 februari . Arbetsort : Sigtuna . Publicerat : 19 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Transport & Logistik


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Lastmaskinförare till Arlandakrossen