NCC

Lastmaskinförare

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

 

Rollen som lastmaskinförare

Vi söker en lastmaskinförare till vår terminal i Toresta. Arbetet består främst av utlastning och materialflytt inom anläggningen, men matning av kross- och sorteringsverk kan också ingå i arbetet. Krossmaterialet vägs ut på fordonsvåg.

 

Krossproduktion är en säsongsbetonad verksamhet, vilket innebär att arbetsbelastningen är hög under vissa perioder och arbete på obekväm arbetstid kan förekomma.

 

 

Din profil

Förarbevis för hjullastare är ett krav. Erfarenhet från krossverksamhet och att bemöta kunder är meriterande. Har du gällande kravutbildningar som Heta arbeten och HLR är det ett plus.

 

Vi söker en person som är lyhörd och serviceinriktad. Du tycker att ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet och tycker om att arbeta med människor. Du är flexibel, stresstålig och ansvarstagande. Det är viktigt att du är öppen för att utföra en variation av förekommande arbetsuppgifter och positiv till att hjälpa till inom andra arbetsområden vid behov. Att verka för en säker arbetsmiljö är naturligt för dig. 

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Toresta, Bro. Provanställning kan komma att tillämpas. B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

 

 

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Site Manager Niclas Gratne på telefon 072-507 68 70 eller mail niclas.gratne@ncc.se. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-03-12. Registrera din ansökan och CV nedan.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 mars . Arbetsort : Upplands Bro . Publicerat : 18 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Transport & Logistik


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Lastmaskinförare