NCC

Lastmaskinförare

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö


Rollen hos oss
 
Vi söker en person som ska arbeta som lastmaskinförare i vår bergtäkt i Arlanda. Arbetet består av att sortera grusmaterial inom anläggningen med lastmaskin, samt utlastning av krossmaterial på bil. Krossmaterialet vägs ut på fordonsvåg eller med lastmaskinvågen. Krossproduktion är en säsongsbetonad verksamhet, vilket innebär att arbetsbelastningen är hög under vissa perioder och arbete på obekväm arbetstid kan förekomma.


Dina erfarenheter

Förarbevis för hjullastare är ett krav. Erfarenhet från krossverksamhet och att bemöta kunder är meriterande. Du har mycket god datavana. Har du gällande kravutbildningar som Heta arbeten och HLR är det ett plus.


Dina egenskaper

Vi söker en person som är lyhörd och serviceinriktad. Du tycker att ordning och reda på arbetsplats är en självklarhet och tycker om att arbeta med människor. Du är flexibel, stresstålig och ansvarstagande.


Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Arlandatäkten i Märsta. Provanställning kan komma att tillämpas. B-körkort och tillgång till bil är ett krav.   


Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra 
medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna tf Site Manager Salah Suleimanpoor på telefon 070-602 15 68. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-08-04

Välkommen med din ansökan!
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 4 augusti . Arbetsort : Sigtuna . Publicerat : 20 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Transport & Logistik


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Lastmaskinförare