NCC

Laboratory Technician till NCC Asphalt North Sundsvall

Din roll som Laboratory Technician

Arbetet innebär i huvudsak löpande tillverkningskontroll av kross och asfaltsprodukter, främst avseende sammansättning och analys av mekaniska egenskaper, provtagning i fält förekommer också. Arbetet innefattar allt från mottagning och registrering av prover till analys och resultatredovisning till kund. Verksamheten bedrivs enligt ackrediterade metoder samt branschens regelverk.

 

Din profil

Vi söker Dig som minst har gymnasieutbildning eller motsvarande med teknisk inriktning. Du kan också ha examen från teknisk utbildning på högskolenivå. Har du tidigare arbetat med laboratorieprovning och kvalitetsarbete är det meriterande. Du ska ha goda datakunskaper, analytisk förmåga, samt ha lätt för att uttrycka dig väl i både tal och skrift, då vi har höga krav på dokumentation och rapportering.

 

Vi söker Dig som är positiv som person och har god social kompentens. Du är kvalitetsmedveten, analytisk och har ordningssinne. Flexibilitet och viljan att lära sig nya saker är viktiga egenskaper. Då vi arbetar i team för att uppfylla våra gemensamma målsättningar är det viktigt att du tycker om att arbeta i grupp tillsammans med dina arbetskamrater. En stor del av arbetet utförs dock på egen hand och därför är det viktigt att du är motiverad, kan ta egna initiativ samt arbeta självständigt.

 

Ytterligare information

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt väglaboratorium i Sundsvall, resor i tjänst kan även förekomma. På NCC tillämpar vi provanställning.

 

B-körkort är ett krav. Arbetstiden är dagtid, övertid kan förekomma. Arbetet innebär en del fysiskt arbete med tunga lyft.

 

Ansökan

Vill du veta mer om rollen som Laboratory Technician hos oss? Kontakta gärna HR-Generalist Jennifer Forsman tfn: 070-088 71 12 eller Laboratory Team Manager Ida Kling, tfn: 070-310 53 37.  

 

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock 2023-09-30.

 

NCC erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

 

Läs mer om NCCs förmåner 

 

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor 

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

 

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för att vi ska kunna forma en allt bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

 

NCC - ett av de ledande företagen i Norden.

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 16 augusti

Kategorier : Naturvetenskap & Forskning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Laboratory Technician till NCC Asphalt North Sundsvall