NCC

Laboratory Technician till NCC Asphalt Borlänge

Din roll som Laboratory Technician

Arbetet innebär i huvudsak löpande tillverkningskontroll av kross och asfaltsprodukter, främst avseende sammansättning och analys av mekaniska egenskaper, provtagning i fält förekommer också. Arbetet innefattar allt från mottagning och registrering av prover till analys och resultatredovisning till kund. Verksamheten bedrivs enligt ackrediterade metoder samt branschens regelverk.

 

Dina erfarenheter

Vi söker Dig som minst har gymnasieutbildning eller motsvarande med teknisk inriktning. Du kan också ha examen från teknisk utbildning på högskolenivå. Har du tidigare arbetat med laboratorieprovning och kvalitetsarbete är det meriterande. Du ska ha goda datakunskaper, analytisk förmåga, samt ha lätt för att uttrycka dig väl i både tal och skrift, då vi har höga krav på dokumentation och rapportering.

 

Dina egenskaper

Vi söker Dig som är positiv som person och har god social kompentens. Du är kvalitetsmedveten, analytisk och har ordningssinne. Flexibilitet och viljan att lära sig nya saker är viktiga egenskaper. Då vi arbetar i team för att uppfylla våra gemensamma målsättningar är det viktigt att du tycker om att arbeta i grupp tillsammans med dina arbetskamrater. En stor del av arbetet utförs dock på egen hand och därför är det viktigt att du är motiverad, kan ta egna initiativ samt arbeta självständigt.

 

Ytterligare information

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt väglaboratorium i Borlänge, resor i tjänst kan även förekomma. På NCC tillämpar vi provanställning.

 

B-körkort är ett krav. Arbetstiden är dagtid, övertid kan förekomma. Arbetet innebär en del fysiskt arbete med tunga lyft.

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar

 

Vill du veta mer om rollen som Laboratory Technician hos oss? Kontakta gärna HR-Partner Fredric Westling tfn: 070-721 78 72 eller Laboratory Team Manager Alexandra Eriksson, tfn: 070-775 21 05.  

 

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock 2022-11-30.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Borlänge . Publicerat : 31 oktober

Kategorier : Naturvetenskap & Forskning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Laboratory Technician till NCC Asphalt Borlänge