NCC

Laboratorietekniker Väglaboratorium

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

 

 

Din roll som laboratorietekniker

Arbetet innebär i huvudsak löpande tillverkningskontroll av kross och asfaltsprodukter, främst avseende analys av kornstorleksfördelning samt mekaniska egenskaper. Arbetet innefattar allt från mottagning och registrering av prover till analys och resultatredovisning till kund. Verksamheten bedrivs enligt ackrediterade metoder samt branschens regelverk på ett väglaboratorium.

 

 

Dina erfarenheter

Vi söker dig som minst har gymnasieutbildning eller motsvarande med teknisk inriktning. Har du tidigare arbetat med laboratorieprovning och kvalitetsarbete är det meriterande. Du ska ha goda datakunskaper, analytisk förmåga, samt ha lätt för att uttrycka dig väl i både tal och skrift, då vi har krav på dokumentation och rapportering.

 

 

Dina egenskaper

Vi söker dig som är positiv som person och har god social kompentens. Vi ser även att du är kvalitetsmedveten, analytisk och har ordningssinne. Samt att du har viljan att lära dig nya saker och är flexibel i ditt arbete.

 

Då vi arbetar i team för att uppfylla våra gemensamma målsättningar är det viktigt att du tycker om att arbeta i grupp tillsammans med dina arbetskamrater. En stor del av arbetet utförs dock på egen hand och det är därför viktigt att du är motiverad, kan ta egna initiativ och arbeta självständigt.

 

 

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stor utvecklingsmöjlighet i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt väglaboratorium i Hisings Kärra, Göteborg. Provanställning kan komma att tillämpas.

 

Arbetstiden är dagtid, övertid kan förekomma. B-körkort är ett krav. Arbetet innebär en del fysiskt arbete med tunga lyft.

 

 

Vill du veta mer om rollen som laborant hos oss?

Kontakta gärna Laboratoriechef Mats Fehrm tfn: 070-643 89 02.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 2020-10-15.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 16 september

Kategorier : Naturvetenskap & Forskning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Laboratorietekniker Väglaboratorium