NCC

Laborant Väglaboratorium

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid.

Din roll som laborant
Arbetet innebär i huvudsak löpande tillverkningskontroll av kross och asfaltsprodukter, främst avseende analys av kornstorleksfördelning samt mekaniska egenskaper. Arbetet innefattar allt från mottagning och registrering av prover till analys och resultatredovisning till kund. Verksamheten bedrivs enligt ackrediterade metoder samt branschens regelverk på ett väglaboratorium.

Dina erfarenheter
Vi söker Dig som minst har gymnasieutbildning eller motsvarande med teknisk inriktning. Har du tidigare arbetat med laboratorieprovning och kvalitetsarbete är det meriterande. Du ska ha goda datakunskaper, analytisk förmåga, samt ha lätt för att uttrycka dig väl i både tal och skrift, då vi har krav på dokumentation och rapportering.

Dina egenskaper
Vi söker Dig som är positiv som person och har god social kompentens. Du är kvalitetsmedveten, analytisk och har ordningssinne. Flexibilitet och viljan att lära sig nya saker är viktiga egenskaper. Då vi arbetar i team för att uppfylla våra gemensamma målsättningar är det viktigt att du tycker om att arbeta i grupp tillsammans med dina arbetskamrater. En stor del av arbetet utförs dock på egen hand och därför är det viktigt att du är motiverad, kan ta egna initiativ samt arbeta självständigt.

Ytterligare information
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt väglaboratorium i Hisings Kärra, Göteborg. Provanställning kan vara aktuellt.

B-körkort är ett krav. Arbetstiden är dagtid, övertid kan förekomma. Arbetet innebär en del fysiskt arbete med tunga lyft.

Vill du veta mer om rollen som laborant hos oss? Kontakta gärna Laboratoriechef Mats Fehrm tfn: 070-643 89 02.

Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 2019-10-31.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stor utvecklingsmöjlighet i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.


Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 19 september

Kategorier : Naturvetenskap & Forskning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Laborant Väglaboratorium