NCC

Laborant till Väglaboratorium

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Din roll som laborant
Arbetet innebär i huvudsak löpande tillverkningskontroll av kross och asfaltsprodukter, främst avseende sammansättning och mekaniska egenskaper. Periodvis kommer även provborrning ute på väg samt analys av bitumen och gjutasfalt att ingå. Arbetet innefattar allt från mottagning och registrering av prover till analys och resultatredovisning till kund. Verksamheten bedrivs enligt ackrediterade metoder samt branschens regelverk.

Dina erfarenheter
Vi söker Dig som minst har gymnasieutbildning eller motsvarande med teknisk inriktning. Du kan också ha examen från teknisk utbildning på högskolenivå. Har du tidigare arbetat med laboratorieprovning och kvalitetsarbete är det meriterande. Du ska ha goda datakunskaper, samt ha lätt för att uttrycka dig väl i både tal och skrift, då vi har höga krav på dokumentation och rapportering.

Dina egenskaper
Vi söker Dig som är positiv som person och har god social kompentens. Du är kvalitetsmedveten, analytisk och har ordningssinne. Flexibilitet och viljan att lära sig nya saker är viktiga egenskaper. Då vi arbetar i team för att uppfylla våra gemensamma målsättningar är det viktigt att du tycker om att arbeta i grupp tillsammans med dina arbetskamrater. En stor del av arbetet utförs dock på egen hand och därför är det viktigt att du är motiverad, kan ta egna initiativ samt arbeta självständigt.

Ytterligare information
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering i Upplands Väsby. B-körkort samt tillgång till egen bil är ett krav. Arbetstiderna är i huvudsak dagtid, under högsäsong så förekommer en hel del nattarbete.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stor utvecklingsmöjlighet i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om rollen som Laborant hos oss? Kontakta gärna Laboratoriechef Camilla Westerholm, 070-341 17 40. Registrera din ansökan och CV nedan, urval sker löpande. Sista ansökningsdag är den 25 maj 2018.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 4 juni . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Laborant till Väglaboratorium