NCC

Kvalitetssamordnare Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Kvalitetssamordnare för vår projektorganisation Centralen, ett tekniskt och logistiskt komplext infrastrukturprojekt mitt i centrala Göteborg, med högt ställda krav och förväntningar på utförandet från såväl entreprenör som beställare och allmänhet. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. 

Rollen hos oss
Som kvalitetssamordnare säkerställer du tillsammans med projektorganisationen att dess krav möts och att produktens kvalité motsvarar förväntningarna samt att vi levererar projektet effektivt och inom budget och tid. Det innebär att driva, implementera och följa upp arbetet med kontrollprogram och kontrollplaner samt att säkerställa att alla policys och rutiner som krävs är väl dokumenterade och inarbetade inom projektorganisationen. Din uppgift blir att samordna kvalitetsarbetet på projektet där ansvaret kommer att vara delegerat på olika roller nära produktionen samt administrativa tjänster centralt. Du förväntas också arbeta med att utveckla och förbättra kvalitetsarbetet, samt att stötta hela projektorganisationen i arbetet med ständiga förbättringar. Projektet genomförs i nära samverkan med beställarorganisationen, vilket innebär ett öppet och transparent arbetssätt som präglas av tillit och förtroende.

Din profil 
Vi söker dig som har högskoleutbildning och flerårig erfarenhet av kvalitetsarbete inom bygg. Erfarenhet av stora och komplexa byggprojekt, gärna infrastrukturprojekt, är mycket meriterande, liksom erfarenhet av att arbeta med Trafikverket som kund. Du har god kännedom om verksamhetssystem och erfarenhet av att arbeta praktiskt med ständiga förbättringar.
För att vara framgångsrik i rollen är har du förmåga att etablera och upprätthålla goda relationer och uppskattar både lagarbetet och det självständiga arbetet. Du kan inspirera och skapa förståelse för kvalitetsfrågor och arbetar aktivt för att få ut kvalitetsarbetet hela vägen ut i projektet. Som person är du kommunikativ och prestigelös och sätter projektets bästa i fokus.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidare anställning med placering på projektet i centrala Göteborg. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Gunilla Glännå, Rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se eller 079-0788170. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2018-09-30.

Kom och väx hos oss!
Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass. Du erbjuds en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Välkommen med din ansökan till oss!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Göteobrg

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Kvalitetssamordnare Västlänken