NCC

Kvalitets-, Miljö- och Arbetsmiljöansvarig

Vi på Civil Engineering, som är specialiserade inom anläggning, har många nya infrastrukturprojekt som ska bidra till en framtida Mälardalsregion. Avdelningen består av flera produktionsgrupper med specialistområden inom Betong, Väg, Järnväg och Berg.

Det närmaste decenniet står Mälardalsregionen inför väldigt stora investeringar i infrastrukturprojekt med Förbifarten, Ostlänken, utbyggnaden av tunnelbanan samt Henriksdals reningsverk som några exempel. Vi ser en fortsatt positiv utveckling inom området med stora järnvägsprojekt planerade i vår region och ser att vi behöver förstärkning med ytterligare Kvalitets-, Miljö- och Arbetsmiljöansvariga, KMA.

Här är dina nya utmaningar 
Som KMA är du involverad tidigt i anbuds-/projekteringsfasen och ansvarar för att kvalitetssäkringen, miljön och arbetsmiljön hanteras på rätt sätt från anbud och under hela projektets genomförande. Det är ett spännande och utmanande arbete som kräver att många pågående projekt och aktiviteter drivs parallellt, samtidigt som du självständigt ansvarar för samtliga KMA-frågor i projektet, med allt i från miljöpåverkan, produktval, arbetsmetoder och myndighetskontakter. Du ingår i vår specialistenhet i KMA- teamet och rapporterar direkt till gruppchef KMA.

Det här förväntar vi oss av dig 
Inom NCC strävar vi efter att kvalitetssäkra vår produktion, skapa en säker arbetsmiljö samt att värna om miljön och omgivningen för att begränsa påverkan utifrån utförandet av byggprojekten. Som stöd i ditt arbete har du ett väl anpassat verksamhetssystem samt många erfarna kollegor inom KMA området men även inom vår avdelning och NCC som bolag. Du arbetar i nära samarbete med många olika specialister såsom affärschefer, projektchefer, anbudsingenjörer och platschefer. En naturlig del av ditt arbete innebär att hantera diverse uppgifter och frågor samt följa upp och rapportera utfall samt fungera som bollplank och stöd till affärschefer gällande kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Tjänsten fordrar att du självständigt driver frågor mot beställare och underleverantörer i enlighet med NCCs strategier och mål.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har 
Du har ett starkt intresse för kvalitets- miljö- och arbetsmiljöfrågor. Vi ser helst att du har högskoleutbildning och/eller några års erfarenhet inom anläggnings- och entreprenadbranschen. För att lyckas i rollen måste du vara framåt och ha lätt för att kommunicera med både beställare och produktionspersonal. Du är strukturerad och skicklig på att hantera flera frågor parallellt och drivs av att hitta tekniskt och affärsmässigt fördelaktiga lösningar, på kort och lång sikt. Det är meriterande om du har juridisk kunskap inom entreprenadjuridik AMA/MER samt erfarenhet från projektledning. I din roll som KMA kommer du arbeta med branschens regelverk samt nomenklatur, vilket du bör känna dig bekväm med. Du värdesätter ett bolag som jobbar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Ytterligare information 
Anställningsform är tillsvidare på heltid i Storstockholmsregionen. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Frågor? 
Vill du veta mer om rollen som KMA hos oss är du välkommen att kontakta gruppchef KMA Eva Ekstam Wallgren på 072-530 22 07.

Registrera din ansökan och ladda upp din CV samt ett personligt brev nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt dock senast den 18 juni 2017.

Kom och hjälp oss att få Stockholm och Mälardalsregionen att växa!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Kvalitets-, Miljö- och Arbetsmiljöansvarig