NCC

Kvalité och Miljösamordnare till Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en KMA för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. 

Rollen hos oss
Som ansvarig för Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljöfrågor på projektet ansvarar du för att bistå med denna specialistkunskap genom byggprocessen till färdigställande av projektet.  Du arbetar mestadels operativt, vilket innebär att ditt dagliga arbete huvudsakligen kommer att ske ute på projektet. Du har en rådgivande funktion gentemot platschefer och andra medarbetare i produktionen samt driver aktuella frågor inom ditt specialistområde. Du kommer även att delta i interna och externa revisioner. Projektet är ett samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och kommer involvera många yrkesgrupper

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har högskole- eller universitetsutbildning inom kvalitet, miljö och/eller arbetsmiljö alternativt inom bygg. Du har arbetat systematiskt med KMA frågor och önskvärt är att du har god förståelse för byggproduktion/byggstyrning genom några års arbetslivserfarenhet från produktion. Alternativt att du har erfarenhet från projekteringsarbeten i tidiga skeden, gärna vid handläggning av miljöärenden och tillstånd mot myndigheter.
Det är av stor vikt att du tidigare har arbetat operativt, då du kommer att arbeta nära produktionen ute på arbetsplatserna. 

Dina egenskaper
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
Samarbetsförmåga och förmåga att utveckla och underhålla goda relationer är viktiga egenskaper samtidigt som du måste vara noggrann, systematisk och analytisk. Vi tror att du är en person som är orädd för att driva igenom förändringar och som är bekväm med att ställa krav och att följa upp att saker sköts som de ska. För att vara framgångsrik i rollen är du öppen, tydlig och engagerad.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på projektet i centrala Göteborg.

Kom och väx hos oss!
Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass. Du erbjuds en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Välkommen med din ansökan till oss!

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Gunilla Glännå, Rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se eller 079-0788170. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2018-04-04.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 4 april . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Miljö & Naturbruk


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Kvalité och Miljösamordnare till Västlänken