NCC

Kundansvarig uthyrning fastighetsutveckling Göteborg

Kundansvarig Uthyrning

Kineum, Våghuset och Brick Studios är tre fastigheter vi på NCC Property Development nyligen utvecklat, fyllt med hyresgäster och färdigställt i Göteborg. Alla med sitt tydliga erbjudande skapat för att attrahera olika målgrupper. Som kundansvarig uthyrning har du en central roll i att både skapa attraktiva erbjudanden och koncept och att finna hyresgäster.  Som Kundansvarig arbetar du med att skapa förståelse för kundernas affär och söka de bästa lokallösningarna för deras verksamhet.  Du är en viktig del i projektteamet, påverkar koncept/design, upprättar uthyrningsplan, finner hyresgäster, förhandlar villkor och tecknar hyresavtal.

 

Rollen som Kundansvarig uthyrning

Huvudsakliga arbetsuppgifter är uthyrning, nykundsbearbetning, offerter, förhandling och kontraktsskrivning. Du stödjer fastighetsutvecklarna i tidiga utredningsskeden vid bedömning av projektmöjligheter samt är drivande när det kommer till konceptutveckling. I tidiga skeden gör du intäkts- och kostnadsanalyser relaterat till uthyrning. Under projekteringen så ansvarar du, i samråd med projektledare, för implementering av kundens krav och önskemål. Du samverkar och deltar i utvecklingsarbete med övriga kollegor inom uthyrning av kommersiella fastigheter inom NCC.

 

Du söker aktivt upp, bearbetar och bygger relationer med framtida kunder genom ett aktivt nätverkande. Verkar för långsiktiga och goda relationer med befintliga kunder och hyresgäster. Säkerställer lönsamheten i hyresavtalen samt sköter dokumentation och rapportering i våra olika system.

 

Din profil

Du har som lägst gymnasieutbildning och vi tror att du har några års erfarenhet från uthyrning av fastigheter, kontor eller andra kommersiella lokaler. Du har erfarenhet av att arbeta med behovsanalyser och har intresse av att vara med och utveckla framtidens kontor med dess fulla erbjudande. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av hyresavtal och har kännedom om nödvändiga lagar och avtal. Du har erfarenhet av försäljning av ”business to business” med goda säljresultat och är en van förhandlare. Du måste behärska både svenska och engelska språkligt samt skriftligt.

 

Ytterligare information

Vårt arbete är ett lagspel där mål och bästa resultat uppnås tillsammans. Förhandlings-, interaktions- och påverkansförmåga bidrar till detta. Ett strategiskt, resultatinriktat arbetssätt och ett energiskt förhållningssätt är nycklarna till framgång.

 

Att jobba på NCC

NCC Property Development är en av branschens ledande expertorganisationer som utvecklar, hyr ut och säljer fastigheter på de nordiska tillväxtmarknaderna. Vi utvecklar attraktiva hållbara lösningar som tillför värde till våra kunder och samhället och där våra kunder har möjlighet att lyckas. Som ett av NCC:s fem affärsområden samarbetar vi aktivt med våra nordiska kollegor. Vårt mål är att vara det mest kompetenta och pålitliga företaget på marknaden, hantera komplexa projekt och skapa mervärde för kunden. Vår arbetskultur är öppen och uppmuntrande.

 

Kontakt och ansökan

Om rollen väckte ditt intresse, kontakta oss gärna så pratar vi mer. Skicka in din ansökan med ditt CV genom vårt lättanvända ansökningsformulär så snart som möjligt. Vid frågor kan du kontakta rekryterande chef Lotta Kallberg Walldén lotta.k.wallden@ncc.se eller HR Partner Sanna Nurmi sanna.nurmi@ncc.se. Kontoret är beläget i Gårda, Göteborg och det geografiska verksamhetsområdet är Göteborgsregionen med omnejd. Starttiden är flexibel.

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 mars . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 6 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Kundansvarig uthyrning fastighetsutveckling Göteborg