NCC

Krossmaskinist till NCC Stenmaterial

Krossmaskinist till Göteborg

Vi söker nu en krossmaskinist till vår krossanläggning i Tagene, Göteborg.

 

Rollen som krossmaskinist

Arbetsuppgifterna som krossmaskinist består huvudsakligen i att vara processoperatör samt utföra reparations- och underhållsarbeten. I praktiken innebär det att du skall se till att anläggningen producerar rätt produkter så effektivt som möjligt tillsammans med övriga medarbetare. För att möjliggöra en effektiv produktion måste du även underhålla produktionsmaskinerna samt utföra de reparationsarbeten som uppstår. Till din hjälp har du erfarna medarbetare samt underentreprenörer. Du arbetar i tvåskift, varannan vecka tidig (05:48-13:33) och varannan vecka sen (12:15-20:00).

 

 

Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom krossindustrin. Praktisk erfarenhet från maskintekniskt arbete samt svets och reparationsarbete är meriterande.

 

Vi söker dig som har hög arbetskapacitet, god samarbetsförmåga och som är självgående och kreativ. Det är viktigt att du är öppen för att utföra en variation av förekommande arbetsuppgifter och positiv till att hjälpa till inom andra arbetsområden.

 

 

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Placeringsort är Tagene Industriområde, Göteborg. B-körkort är ett krav. C-körkort samt förarbevis för lastmaskin är meriterande.

 

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Site Manager Christopher Andersson, tfn 0790787291.

 

Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande så vid intresse skicka vänligen in din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är 2022-06-30.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Om oss 

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

 

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. 

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

Kontaktpersoner:

Christopher Andersson

Site Manager

+46790787291

christopher.andersson@ncc.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 13 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Krossmaskinist till NCC Stenmaterial