NCC

Krossmaskinist till NCC

Krossmaskinist/Reparatör

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit och respekt. NCC Industry arbetar med allt från produktion av kross- och asfaltsprodukter till utförandet av beläggningsarbeten. Vi söker nu en Krossmaskinist till vår krossanläggning i Ubbarp.

 

Rollen hos oss

Arbetsuppgifterna som krossmaskinist består huvudsakligen i att vara processoperatör samt utföra reparations- och underhållsarbeten. I praktiken innebär det att du skall se till att anläggningen producerar rätt produkter så effektivt som möjligt tillsammans med övriga medarbetare. För att möjliggöra en effektiv produktion måste du även underhålla produktionsmaskinerna samt utföra de reparationsarbeten som uppstår. Till din hjälp har du erfarna medarbetare samt underentreprenörer.

 

Dina erfarenheter

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom krossindustrin. Du bör vara svets- och reparationskunnig. Praktisk erfarenhet av krosstekniskt arbete är meriterande.

 

Dina egenskaper

Vi söker dig som har hög arbetskapacitet, god samarbetsförmåga och som är självgående och kreativ. Det är viktigt att du är öppen för att utföra en variation av förekommande arbetsuppgifter och positiv till att hjälpa till inom andra arbetsområden.

 

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Placeringsort är Ubbarp, Jönköping, men vid enstaka tillfälle kan arbetet behöva förläggas på annan ort.

B-körkort är ett krav. BE- och C-körkort är meriterande. Förarbevis för lastmaskin är meriterande.

 

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

 

NCC vill vara ett öppet, inkluderande företag som speglar omvärlden och bidrar till en social hållbar samhällsutveckling. Vi är övertygade om att olikheter skapar den dynamik och kreativitet som behövs för att hitta de bästa hållbara lösningarna för oss, våra kunder och för samhället i stort. Därför verkar vi för mångfald och jämställdhet på våra arbetsplatser.

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande så vid intresse skicka vänligen in din ansökan snarast.

 

Registrera din ansökan och CV nedan. Sista ansökningsdag är 30 september.

Då det är semesterperiod kan återkoppling därför dröja.

För frågor och tjänsten, kontakta Supervisor Daniel Kling på daniel.kling@ncc.se

 

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner:

Daniel Kling

Supervisor

daniel.kling@ncc.se

 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 12 september

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Krossmaskinist till NCC