NCC

Kontraktsingenjör inom tunnel till Västlänken

Ditt uppdrag

I din roll som Kontraktsingenjör är du en central del i vår tunneldrivning för projekt Korsvägen. Du är en del i bergblocket med som idag består av ett 15-tal tjänstemän och rapporterar till Blockchef Berg.

 

Som Kontraktsingenjör är det ditt ansvar att operativt stödja projektet i hanteringen av frågor rörande partsförhållandet mellan NCC och beställaren, men även i partsförhållanden mellan NCC och UE. Ditt ansvar är inriktat mot att tillsammans med plastledningen, etablera och tillvarata NCCs intressen ur ett juridiskt, kontraktsmässigt, ekonomiskt och tidsmässigt perspektiv. Du bistår projektet med att driva kommunikation och förhandling med beställaren gällande frågor knutna till kontraktsåtagandet. I din roll agerar du i enlighet med etablerad process och rutin där underrättelser och ÄTA hantering är en stor del av din roll.

 

 

Dina erfarenheter och kompetenser

För att du skall vara framgångsrik i rollen krävs det att du har mångårig erfarenhet av entreprenadverksamhet, i synnerhet tunnel/berg-arbeten. Du har med fördel en bakgrund som projektchef/arbetschef och entreprenadingenjör samt har god kunskap kring större infrastrukturprojekt mot Trafikverket och är väl medveten om kontraktsfrågor.

 

Du är en van och god förhandlare och du har lätt att samarbeta med olika parter. För att lyckas i tjänsten behöver du ha ett strukturerat arbetssätt och vara analytisk till din läggning. Du har förmåga att förstå och utveckla strategiska perspektiv, kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och gärna engelska samt delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter på ett prestigelöst sätt.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning med placering på projektkontoret på Korsvägen i centrala Göteborg.

 

 

Kom och väx hos oss!

Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass. Du erbjuds en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Välkommen med din ansökan till oss!

 

 

Kontakt

Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Jonas Andersson, HR-specialist, på telefon 079-0787939. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2020-06-05

 

Kontakt med rekryterare, säljare av annonser och bemanningslösningar undanbes vänligen men bestämt.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 juni . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 6 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Kontraktsingenjör inom tunnel till Västlänken