NCC

Konstruktör - NCC Teknik, Anläggningskonstruktion

Nu söker vi en Konstruktör till specialistavdelningen NCC Teknik inom affärsområdet Infrastructure. Våra medarbetare är tekniska specialister inom bland annat Anläggningskonstruktion, Geoteknik, Bergteknik och Mark- och vattenteknik. Efterfrågan på våra tjänster är stora, och därför söker vi medarbetare som vill arbeta nära produktionen och medverka i våra projekt, från start till mål.

 

 

Din roll

Som Konstruktör ansvarar du för konstruktionsberäkningar för olika typer av anläggningskonstruktioner t.ex. broar, tunnlar och provisoriska konstruktioner. Du arbetar även med skadeutredningar och utvecklingsprojekt samt i tidiga anbudskeden. Rollen är huvudsakligen med placering Stockholm men eftersom enheten arbetar tätt tillsammans i projekten förkommer även en del resor mellan kontoren.

 

 

Din bakgrund

Vi söker dig som är civilingenjör inom Väg- och Vattenbyggnadsteknik eller motsvarande, samt minst 3 års erfarenhet som anläggningskonstruktör. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med FE-verktyg för att lösa dina uppgifter och du är väl insatt i gällande normer och regelverk. Erfarenhet av att arbeta med bygghandlingsprojektering, Trafikverkets regelverk och digitala system är meriterande.

 

 

Din profil

Målet att hitta kostnadseffektiva och produktionsvänliga lösningar tillsammans med projekt- och platschefer i produktionen engagerar dig. Branschen står inför en spännande framtid och då tror vi att den bästa Konstruktören är lösningsorienterad, kreativ och gillar att komma med innovativa, tekniska lösningar. Eftersom rollen innebär dagliga kontakter med kunder och aktörer är det viktigt att du trivs i det sociala rummet och kan kommunicera både i tal och skrift, på engelska och svenska.

 

 

Vårt erbjudande

På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Som Konstruktör på NCC får du möjlighet att arbeta i varierande projekt och utvecklas i din yrkesroll. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

 

 

Din ansökan

Vill du bli en del av vårt team? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 15 mars 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har dina dokument tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Gunilla Glännå, Rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se, 079-0788170.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 55 Mdr SEK och 17 800 medarbetare. Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

 

NCC Teknik har idag 60 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Luleå. Enheten Anläggningskonstruktion består idag av cirka 20 medarbetare som medverkar i många spännande projekt som exempelvis Förbifart Stockholm och Västlänken i Göteborg. Gruppen arbetar uppdragsbaserat i nära samarbete med NCC:s entreprenadverksamhet. Läs mer på www.ncc.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Konstruktör - NCC Teknik, Anläggningskonstruktion