NCC

KMA-samordnare Building Väst

Brinner du för Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö? Vi bygger nu Kvarteret Johanna, en mötesplats för kontor handel och upplevelser i hjärtat av Göteborg där vi söker dig som systematiskt vill arbeta övergripande med projektets kvalitet och miljöarbete i produktion och projektering. Har du ett par års erfarenhet från en liknande roll är du troligen vår nya kollega!

 

 

Rollen som KMA-samordnare

Som KMA-samordnare har du en viktig roll inom vår projektverksamhet där du kommer att stötta, driva och bistå inom Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö. Arbetet är till stor del operativt och du kommer stödja projektledningen praktiskt och administrativt i arbetet med att planera, leda och hantera projektets aktiviteter gällande KMA. Det innebär bland annat upprättande av projektets planer, säkerställa interna och externa krav, genomföra skyddsronder samt följa upp egenkontroller och dokumentation. Du kommer även ta en aktiv roll i det systematiska KMA-arbetet där du bidrar med att synliggöra krav, skapa struktur och förutsättningar för att leverera ett bra resultat.

 

Du kommer inneha ett brett kontaktnät i dina projekt och arbeta aktivt med att involvera olika funktioner i vad som behöver göras, där du med din kunskap är en värdefull resurs och stöd så att våra projektet blir framgångsrikt. Vi tror att du drivs av att hitta förbättringar som gör skillnad. 

 

 

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö med övervägande del mot produktionsrelaterad verksamhet. Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du är en generalist, där du har erfarenhet av samtliga discipliner och har erfarenhet av arbete i större projekt. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska.

 

Som person är du social och en god nätverkare som trivs med att ha stora kontaktytor såväl internt som externt. Vi lägger stor vikt vid att du är drivande, självgående, utvecklingsorienterad och ansvarsfull. För att lyckas i rollen behöver du även ha en pedagogisk och kommunikativ förmåga där du på ett tydligt och självklart sätt får med dig din omgivning.  Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att driva flera frågor parallellt och du gillar den administrativa delen samt trivs med närheten till pulsen ute i produktion.

 

 

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på projekt i centrala Göteborg.

 

 

Kontakt och ansökan

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Projektchef Jonas Willén på telefon 070-652 21 33. Vid frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Specialist Charlotte Brodersson på charlotte.brodersson@ncc.se 

 

Urval påbörjas från och med vecka 32. Under semesterveckorna 28-31 har vi begränsade möjligheter att svara på dina frågor. Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2021.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

 

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

 

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

 

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. 

 

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb KMA-samordnare Building Väst